Honnan lehet tudni, hogy eredeti egy converse cipő?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy olyan 15 ezer korul van csak nem szeretnek hamisítványt venni. Egyáltalán van olyan online shop ahol lehet kapni?2013. máj. 6. 18:36
1/3 anonim válasza:
Látszik magán a szabásán, hogy eredeti-e én az enyémet 15ezerért vettem 2éve a Legends-ben (Pécs Árkád) és azóta is használom. Netről kockázatos rendelni maga a mérete miatt is. De ha hivatalos oldalról van akkor nem para viszint ilyen vatera és társai.. ott lehet, hogy átejtenek rengeteg a hamisítvány :(
2/3 anonim válasza:
18 990 most a hagyományos hosszú szárú. Hamis, ha a talpán nincs rajta a méret és a felirat, illetve ha a sarkán ferde az "ALL STAR". Én legalábbis eddig ilyen hamisítványokat láttam.
3/3 anonim válasza:
Amit eddig láttam az tök ugyanolyan volt az eredeti mint a hamisítvány. Épp csak a minősége más. Pl a hamisat meghajlítod és kettétörik a talpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!