Vettetek már valaha Adidas Neo cipőket vagy csak simán eredeti Adidas cipőt? Megéri annyit kiadni érte, tartósabb mint egy olcsó cipő?
A cipőim közt pont van egy Neo is, nekem bejön, bár rossz méretet választottam,de ez az én hibám.
Szerintem megérik a márkásabb cipők, eléggé jól bírják és van olyanom ami bár megkopott így utcára nem venném föl,de még mindig teljesen egyben van.
Egyébként sok kérdésnél írtam már,de szerintem megéri a hervisben vásárolni a 2-őt fizet 3-at vihet akciók idején. Kicsit sok egyszerre az a 20-30 ezer, de egy több évre szóló csukát kapsz. Anyum vagy 5 éve (ha nem több) vett egy puma cipőt,még ma is hordja.
Én nike renzó2-tőt vettem 1évvel ezelött azóta ezt hordom és még semmi baja nincs
Szóval minden képen megéri márkásat venni
egyszer egy évben 10-20ezerért
Minthogy havonta venni gagyit 4-5ezerért.
Pénzügyileg is jobban kijösz hidd el :)
Szerintem nem csak a cipő ára számít,hanem a gyártó is,mert vannak olyan márkák,akik elég drágán adják a cipőket,de a minőség semmivel sem jobb,mint pl. a kínaiban...
Az Adidas viszont szerintem egy szuper márka,én kb. 6 éve vettem ott egy cipőt,elég sokat hordtam,de halál komolyan mondom,hogy úgy néz ki,mintha új lenne.Igaz,hogy vigyáztam rá,nem mostam gépben meg ilyenek,de ez azért akkor is elég hosszú idő.
Bár én ezt a cipőt leárazva vettem kb. 10 ezerért,de ha belegondolunk az ilyen minőség még 20 ezret is simán megér,akkor is jobb az ár-érték arány,mint az 5-6 ezres cipőknél,amik nagy része egy szezont sem bír ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!