Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy másik kérdés ihlette de...

Egy másik kérdés ihlette de miért vásárolnak a nők korosztályuknak nem megfelelő boltokban? Pl. Tallyban, Pimkieben, new yorkerben mit keres egy 40 es? Miért nem konszolidáltabb c&a, mark&spencer darabokra esik a választasuk?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 16:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

28 vagyok (még messze nem 40es) de imádom a Pimkiet pl.

És fogom 10 év múlva is.

Mert imádom a színes darabokat, a kellemes fazonokat.

Van gyerekem és imádom hogy hitetlenkednek hogy jééé 5 éves gyerekem van, mikor kb 22 évesnek nézek ki :)

Nem feltétlen nevetséges az ha valaki tinis boltokban vásárol, nem tiniként ha a külseje megvan hozzá :)

(Frufrum van hosszú fekete hajam, babaarcom és egy nagyon csajos kisugárzásom, meg is halnék egy klasszikus kosztümben vagy kosztümgatyában :)

2013. máj. 5. 18:22
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Irigy vagy, hogy egy negyvenes nő jobban néz ki mint te?
2013. máj. 5. 18:54
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
mindenki ott vásárol ahol akar te gyökér
2013. máj. 5. 20:04
 14/20 anonim ***** válasza:
12%

Nekem nem azzal van bajom hogy hol vasarol, mert ott is lehet venni kis gombos pulcsikat meg szolidabb dolgokat.

Nekem azzal van bajom ha nem tud a koranak megfeleloen oltozni.

Ha nem birja elfogadni hogy igenis 40 eves es nem kene felvennie egy miniszoknyat amibol a fel narancsboros pitsaja kivan.

Igen, vannak 40-esek akik fiatalosan neznek ki.

Ezzel nincs is gond!

De azert a hatarok!

Konyorgom!

Ti is biztos lattatotok mar olyan embert akit szanva neztetek az utcan hogy ez egy idiota, miert nem birja elfogadni hogy oregszik?

Mint a dilis neni aki napsarga kisruhaban flangalt telen vagy kesobb parducmintas miniben... volt vagy 80 es a halal kozott!

faj a szeme az embernek az ilyenektol.

Meg a rancos anyukaktol akik keptelenek elfogadni hogy lealdozoban nekik es a szep fiatal lanyuk mellett ugy akarnak kinezni mintha a noverek lenne es nem az anyjuk - groteszk egy jelenet.

2013. máj. 6. 07:48
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó.

40 évesen még nem törvényszerűen ráncos valaki!

Tudod létezik olyan h sport, egészség meg szépségápolás! Aki ad magára 40 évesen is kinézhet úgy mint egy 30 éves, viszont van olyan 30 éves aki szül egy gyereket aztán úgy néz ki mint egy 60 éves! Egyszerűen nem lehet ezt előre megmondani, mindenki más igényesség terén!

Nagyon is jól kinézhet egy 40 éves fiatalos cuccokban, én már láttam olyan anyukát akire simán azt hittem h a lánya nővére csak!

Különben általában akik még férfit keresnek maguknak, azok szoktak jól kinézni, akiknek férjük van azok meg elhanyagolják magukat. Ha nem néz ki normálisan egy nő 40 évesen ugyan kinek kéne?

22/F

2013. máj. 6. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

Igen! Anyam is 40 es jol nez ki!

De nem minden 40-es nez ki jol!

Foleg nem ebben az orszagban!

Hanyad adnak itt magukra?

Hanyan sportolnak szerinted rendszeresen?

En igenis rosszul tudok lenni amikor egy felnott erett no olyan cuccokat hord mint a tizeneves lanya - pl. Converse oldaltaska! Ez rohejes!

Egy normalis ferfi se veszi az ilyet komolyan...

most kepzelj mar el egy 40-es not egy neonpink topban a tallybol egy farmerminiszoknyaban egy converse csukaban meg taskaval. hat nem rohejes?

Irtam hogy lehet onnan is normalisan oltozni felnottkent is.

Viszont az ilyen nem tudom a koromat orok tini vagyok noktol falramaszok.

katicabogaras taska a multkori adagom... egy katicabogar volt a no vallan! szerinted ez normalis?

Valaszolj kerlek a kerdeseimre ha lehet.

2013. máj. 6. 12:32
 17/20 anonim ***** válasza:
6%

16

Ezzel egyetértek, egy 40 éves nő ne hordjon Converset meg farmert! Mert baromi nőietlen. És gyerekes. Igazából 15 éves kor fölött már semmilyen nő ne hordjon férfi cuccokat, mert röhejes! Ráadásul minden 2. csaj ilyenekben slamposkodik. Könyörgöm lányok legyetek már lányok....

Egy felnőtt NŐ hordjon nőies ruhákat, szoknyát, magassarkút! Persze csak ha normálisan akar kinézni. Vagy nem valami elfajzott 30 éves deszkás!

De a boltok amik a kérdésben írtak, sztem ott lehet kapni szoknyát meg nőies holmikat. Egyáltalán nincs baj azokkal.

Nem mindegyik rikító rózsaszín. Miniszoknyát meg felvehet ha jól néz ki a lába. Sok 40-es háziasszonyt (?) látok akik lejárnak konditerembe és úgy néznek ki h tizenévesek megirigyelhetik. Most ezerszer jobb, mintha csak kosztümöt hordanának v hosszú ruhákat...

De az is igaz h "ebben az országban" a legtöbb nő slampos, ez így van, de sztem örülni kéne h vki jól néz ki és fiatalos!

22/F

2013. máj. 6. 18:00
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

"egy 40 éves nő ne hordjon Converset meg farmert!"

Elképzeltem, ahogy szoknyában, magas sarkakon tipegek a játszótéren az óvodás/általános alsós gyerekem után.

Vagy hasonló, a kommentelő szerint "nőies ruhában" ülök a tábortűz mellett szalonnasütés alatt, ahelyett, hogy egy kényelmes farmerbe bújnék sportcipővel.

"Igazából 15 éves kor fölött már semmilyen nő ne hordjon férfi cuccokat, mert röhejes!"

"férfi cuccokat"?

Ugye baromira bánod, hogy nem 1-2 századdal korábban születtél?

2013. máj. 6. 18:48
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

de ezt irom is hogy lehet onnan is normalis cuccokat venni - aztan a sok birka egybol lepontoz nah xD

az megint mas ha szalonnat sut az ember. nyilvan en se magassarkuban tipegek ki a retre az erdoszeli kis vadaszhazhoz...

nah de normalis hetkoznapi ruhanak egy ilyen szerko. es ismerek

ilyet... es vszeg lesz meg par olyan akivel talalkozom...

itt nem a converse-n van a szo. hanem azon hogy aki 40 evesen ugy oltozik mint egy tini az ciki!

lehet valaki sportos 40-esen is.

lehet menni converse-ben 40 felett is.

de ha az osszkep, a ruhak olyanok mint aki 14-nek kepzeli magat amellett en ugy fogok elmenni a plazaban hogy mar megint egy idiota kapuzarasi panikos menopauzalo majom...

es sokan masok is ezt fogjak gondolni rola.

2013. máj. 6. 20:04
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

"Elképzeltem, ahogy szoknyában, magas sarkakon tipegek a játszótéren az óvodás/általános alsós gyerekem után. "

Mindig ez a kifogás. Amúgy láttam már nőt, aki több gyerek után is igényes tudott maradni. A legtöbben tramplik lesznek. Ez vhol érthető is, 1-2 évig. Aztán a gyerek megy az oviba, anyuci meg jó esetben 3 múlva végre megmossa a haját, és lecseréli a kinyúlt tréningnacit. Jó esetben. Sajnos nem ez az átlag gondolkodásmód. Aki egy gyerekkel úgymond bebiztosítja magát, az már minek öltözzön ki, hisz a férjének minek, másoknak minek...

Meg kiválóan kiforgatod a szavaimat, ki mondta h magassarkúban menj a homokozóba v a tábortűzhöz? Az nem oda való. Oda túracipő meg túranadrág kell (és nem farmer...)

De a városba flangálni, meg szórakozóhelyre minimum h vmi nőies öltözéket veszel.

2013. máj. 6. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!