Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit vegyek fel...

Szerintetek mit vegyek fel egy buliba?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok :) 1 hét múlva hétvégén lesz egy nagyon nagy buli, barátnőmmel megyek aki 22 éves...és ott lesz a buliban az ex pasim (akit még mindig szeretek) és a haverjai...a lényeg, hogy rettenetesen csinos szeretnék lenni és azt akarom, hogy az exemnek majd le essen az álla tőlem :) sminket is ajánlhattok, kék szemem van és vállig érő csokibarna hajam :) az alkatom pedig nem is kövér nem is sovány magas vagyok és olyan formás...ajánlanátok valami csinos szerkót? előre is köszi a (normális) válaszokat :)

2013. máj. 5. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

vörös rúzs az nagyon tuti, ha jól áll neked (!!), ha nem áll jól, akk inkább röhejes... semmiképp ne kék sminket válassz. a füstös szemek mindig minden esetben nagyon jók, de ha van egyéb ötleted inkább azt válaszd, mert már kb mindenkinek füstös szemei vannak a bulikon..:D a hajadat sztem göndörítsd be.

ruha... egyszer felvettem egy buliba egy egyszerű testhez simuló fekete ruhát piros nagy gyöngyös nyaklánccal, piros fülbevalóval, piros magassarkúval, vörös körmökkel és vörös rúzzsal. mindenki elájult tőle, pedig igazán egyszerű volt - de annál hatásosabb:)

vagy vmi csipkéset válassz, nekem legalábbis mostanában borzalmasan tetszenek azok a ruhák, amiknek a hátulja csipke:)

ja, és a buliban nevess nagyon sokat és hangosan (de ne játszad túl magad), akk biztosan észre fog venni. sok sikert ;)

2013. máj. 5. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

egyszerű, de nagyszerű.

[link]

2013. máj. 5. 15:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Huu mindkettő válaszolónak nagyon köszönöm :) Elsőnek üzenem :) : Vörös rúzst mindenképp akarok, mert nagyon csajos vagyok és nagyon sexy-n áll a vörös rúzs...meg mondhatni h kiemeli a kék szememet :) Ez a fekete ruha meg piros nyaklánc piros fülbevaló piros körömcipős dolog is nagyon bejön meg a göndör haj is...köszönöm a válaszodat biztos így fogok menni...esetleg egy ötletet még adnátok, hogy Árkádokban melyik boltban lehet kapni csinos fekete rucikat? :) (na és a körmöm is piros lesz) tuti el fog így ájulni tőlem *_*
2013. máj. 5. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem a kinézettel kapcsolatos, de ha elfogadsz egy tanácsot akkor szerintem se játszd túl magad, illetve én a helyedben úgy tennék, mintha nem is érdekelne a pasi. Jól érezném magam, beszélgetnék a barátaimmal, de nem figyelnék rá, csak akkor ha tudom, hogy nem bámul. Inkább tűnj olyannak, aki már túl van a szakításon, ne pedig olyannak, aki egész este csak az exét bámulja és rajta lóg. A szexis leszel az neki is fel fog tűnni és majd nem tud csak úgy elmenni melletted. :)
2013. máj. 5. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!