Szerintetek mit vegyek fel egy buliba?
vörös rúzs az nagyon tuti, ha jól áll neked (!!), ha nem áll jól, akk inkább röhejes... semmiképp ne kék sminket válassz. a füstös szemek mindig minden esetben nagyon jók, de ha van egyéb ötleted inkább azt válaszd, mert már kb mindenkinek füstös szemei vannak a bulikon..:D a hajadat sztem göndörítsd be.
ruha... egyszer felvettem egy buliba egy egyszerű testhez simuló fekete ruhát piros nagy gyöngyös nyaklánccal, piros fülbevalóval, piros magassarkúval, vörös körmökkel és vörös rúzzsal. mindenki elájult tőle, pedig igazán egyszerű volt - de annál hatásosabb:)
vagy vmi csipkéset válassz, nekem legalábbis mostanában borzalmasan tetszenek azok a ruhák, amiknek a hátulja csipke:)
ja, és a buliban nevess nagyon sokat és hangosan (de ne játszad túl magad), akk biztosan észre fog venni. sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!