Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel a szilveszteri...

Mit vegyek fel a szilveszteri buliba?

Figyelt kérdés

Holnap egy házibuliba megyek elég jó bulinak ígérkezik, és jól is szeretnék kinézni valamennyire.

Nem nagyon tudok dönteni hogy igazából mit vegyek fel mert oké hogy bent leszünk a házba de cigizni azért kifogunk majd menni meg én a barátnőimmel lehet éjfél után lelépünk egy másik buliba is tehát utcán is leszünk majd egy jó félórás séta vár még ránk tehát erre is gondolnom kell.

Igazából már eldöntöttem hogy milyen felsőt veszek fel, de nem tudok dönteni hogy szoknya vagy nadrág legyen inkább rajtam, vannak jó bulizós farmerjaim is meg jó szoknyáim mindenféle szinte. Szívesen mennék szoknyában mert akkor bent a lakásban nem lenne annyira melegem kint meg nem fáznék annyira harisnyában sem mire odaérünk a másik helyre. Vannak még egybe ruháim is többnyire fekete, barnás, meg ilyen világos kék is, csak nem tudok dönteni hogy milyen felsővel meg milyen cipőt vegyek hozzá vagy inkább csizmát. Csizmámból csak egy magassarkú fekete csizmám van meg egy lapos talpú sötétbarna bár az már eléggé tropán van sajnos.

Mit javasoltok?

19/L

2012. dec. 30. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szoknyában megfagysz és felfázol. Nem ajánlom. Harisnya+szaggatott farmer+magas sarkú bokacsizma kombóhoz mit szólsz? Valami csillogó fekete fölsővel :D
2012. dec. 30. 14:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Első ez nem rossz ötlet lehet ebbe fogok majd menni, bár a barátnőim mondták hogy szoknyában mennek mindenképp és menjek én is abba de még mindig nem tudom hogy szoknya vagy nadrág legyen :S Lehet az lesz amit te mondtál, inkább nem akarok megfagyni :D Még várok válaszokat.
2012. dec. 30. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:

én is minibe megyek szilveszterezni de harisnyával aanélkül nem igazán mernék kimozdulni a hidegbe :D naa szóval nincs valami szexi harisnyád? arra jöhet amini szoknya vagy forrónaci arra akár egy öv és valami betürt felső(taláánn??) vagy igy gázos? :D

második ötletem vállad be az egybe ruuhát egyszer van egy évbe szilveszter ki lehet birni :D fekete mennyire szexi? tapadós vagy inkább lazább? Ha isztok ugysem fázol :D

2012. dec. 30. 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincsenek ilyen mintás harisnyáim azokat nem nagyon szeretem. De van egy jó fényes fekete harisnyám kicsit átlátszó most találtam még új, lehet azt veszem fel. Az egybe ruhám teljesen rámtapad. Még valami fölsőt akarok rávenni hogy ne fázzak pőersze kabáton kívül mert csak az egyberuha meg a kabát kicsit kevés szerintem. Valami fölső ötlet?:)
2012. dec. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!