Kenyelmes eskuvoi szandalt keresek. Hol talalok?
Figyelt kérdés
Nyaron lesz az eskuvonk. Nagyon laza, semmi faxni. Ruhat talaltam az H&M-ben, fatylat veszek egy eskuvoi szalonban, azonban a cipovel komoly problemam akadt. Kenyelmest szeretnek, mert nem vagyok egy nadszalkisasszony es van egy 2 es fel eves Kisfiunk is aki utan feltetelezem olykor szaladnom kell majd. Dansko, Sanita, Swedishhasbeens....tipusu szandalra gondoltam. Swedish oldalan talaltam egy nagyon szepet, a problema az, hogy ( hmmm az aran mar tultettem magam) fa talpa van teljesen. Legalabb az un. beles lenne puha, hogy birjam a napot benne... Otletek?2013. máj. 4. 20:21
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nem is ismertem ezeket. Az ara szamomra nem problema - amiket eddig neztem joval borsosabbak voltak. Megegyeztunk abban, hogy azt valasztok ami igazan tetszik.
Ez az ami igazan tetszik. Dansko es Sanita gyartott regebben hasonlot alacsonyabb sarokkal es puha belsovel de fa talppal...de mar nem talalok belole a neten. :o(
2013. máj. 5. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!