Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon lehet valahol...

Magyarországon lehet valahol venni meggingset?

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 3. 09:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%
20-as, miért lennének buták? Azért mert nem szeretik a b*zikat? Ez teljesen normális egy értelmes emberi lény esetében.
2013. máj. 13. 17:40
 22/29 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kellene egyből melegnek feltételezni azt, akinek ez a ruhadarab tetszik. (Ízlések és pofonok.)
2013. máj. 13. 21:41
 23/29 anonim ***** válasza:
De butának lehet nevezni azt, akinek nem tetszik? Egyébként én is tudom, hogy ízlések és pofonok, de ez már oly annyira, gusztustalan, hogy nehéz nem homokosnak nevezni azt a férfire hasonlító lényt, akinek ez tetszik.
2013. máj. 13. 21:49
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék beleszólni más emberek vitájába, minősítésébe.

Egyébként nekem tetszik, csak sajnos O lábaim vannak, így biztos nem állna jól rajtam. :-(

2013. máj. 14. 07:07
 25/29 anonim ***** válasza:
Erdekes,hogy a ferfi nyakkendot,meg zakot viselo nokon ennyire nem akad ki senki csak en!! Tobb helyen irtam peldanak a biztonsagi or csajok,ill. Rendor szovivok!
2013. máj. 14. 07:17
 26/29 anonim ***** válasza:
30%
kedves utolsó, egy rendőr, vagy egy biztonsági őr csak nem lehet szoknyában meg tűsarkúban, hiszen akadályozná a munkavégzésben. Egy tolvajt lényegesen könnyebb lebirkózni nadrágban, ha arra kerülne a sor. Mivel elegánsabb helyeken ők sem lehetnek melegítőben, ezért marad az öltöny.
2013. máj. 14. 15:02
 27/29 A kérdező kommentje:

Zolinak igazat adok példáját említve. A rendőrszóvivő csaj nak nem az a dolga, h lebirkózza a rosszfiukat. Felesleges azért a szoknya meg a nyakkendő. Neki csak kamera elé kell állni, és elmondani a szövegét, mint egy bábunak. De ha mégis, akkor minek sminkeli magát?

-Persze ez már off-

2013. máj. 14. 16:42
 28/29 anonim ***** válasza:
Kedves 26-os! Te valamit igen csak felreolvastal,en nem az alsoruhazatot emlitettem,azt mar egy paran elfogadtak sajnos! Engem a felso erdekel,mint irtam " ferfi nyakkendo,find,zako" mas felol pedig eleg fura a reszdrol,hogy ha elegansan szeretnel latni egy not, akkor megint csak ferfi ruhat adnal ra, ahogyan irtad oltonnyt!!! En nem a jarorokre gondoltam,hanem a szovio nokre este a hiradoban! A biztonsagi or csajokora meg talan noi egyenruhat kene adni! En sem mennek pincernek a Hooters etterembe,shortba+harisnyaba rohogtetni magam!!! Csupan ennyit szerettem volna kifejteni a ferfi ruhat viselo nokrol!
2013. máj. 15. 09:39
 29/29 anonim ***** válasza:
2016. jan. 8. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!