Én azért egyet tudok érteni azzal, hogy ez a "b.zis" dolog túl van lihegve igen durván.
Nézzétek meg a futókat, biciklistákat, síelőket, úszókat. Mind feszülős cuccban. Nézzétek meg a 16. századi nemeseket. Nézzétek meg a szuperhősöket.
Mind b.zik lennének? Haggyukmár ezt a baromságot.
Ilyen cuccokat régóta hordanak már rockerek, gothok. Koncerteken ha fellépnek, feszülős latex naciba néha. Persze aki férfias eléggé, és kicsit extrémebb, azon abszolút nem fog soha b.zisan állni.
Ha a kis diszkós hülyegyerek felveszi a rózsaszín dekoltált pólójához meg a csillogó ezüst cipőjéhez. Na AZ b.zis. De akkor már tökmindegy mer az a gyerek már úgyis az.
Egyszer majd biztos divatba jönnek az ilyesmi cuccok fiúknak. Tizenévesek körében már annyira elterjedt a sminkelés, hála az emo v mittoménmilyen divathullámnak, h bennük már meg sem fogalmazódik ez a b.zis dolog.
Simán lehet h a harisnya is divatba jön majd egyszer, ha már egyszer divatos volt régen...
22/F
Utolsóval egyetértek, nekem is tetszenek ezek a feszülős ruhák, gatyák. :) Amúgy tök kényelmesek, akárcsak a feszülős sztreccs csőfarmer is. :)
28F
Nekem tetszik amit linkeltél :)
17/L
Meggings... M(eleg)(L)eggings?
Szerintem undorító. Még a szuperhősökön,meg az úszókon, futókon is kiábrándító, bár ők azért viselik, hogy áramvonalasabbak legyenek, ha jól tudom. Tehát ők nem melegek. De mindegy is. Véleményem szerint ez förtelmes...
22L
Én még mindig lányként mondom
WHY GOD WHY
ha a barátom fölvenné akkor letagadnám...ezt azért nem engedném meg
De ha majd egyszer lesz egy fiam neki se fogom meg engedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!