Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci vagyok, de már hosszú...

Duci vagyok, de már hosszú farmerban megsülök a suliban. Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Van egy vajszinű térdig érő nadrágom, ezen kivül csak hossz farmer.

Szivesen hordok pl fodros szoknyákat, csak ne legyen fekete, mert besülök és a melegtől nagyon leesik a vérnyomásom.

Esetleg hol tudnék venni és mennyiért?

Linkelnétek, hogy milyet?

[link]

Az egyetlen rövidgatyám a képen(2.)

2013. máj. 2. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nézz szét turkálókban, én múltkor voltam a Hádában, tele volt szoknyával. Vagy hordhatsz egyberuhát is.
2013. máj. 2. 19:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Turkálót anyum nem engedi, azért köszi a választ
2013. máj. 2. 19:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat látnám..És sajnos velem is ugyan ez a helyzet, hogy nem tudok rövidebb gatyát felvenni suliba, se sehova. :/...Ha akarsz írj privit.
2013. máj. 2. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért nem engedi a turit? Pedig a Hádába olyan kincseket lehet találni :) Én imádom! Ráadásul nem egyszer volt már olyan, hogy új ruhát és cipőt találtam ami sose volt hordva. Sokkal jobb mint a kínaik.
2013. máj. 2. 19:48
 5/13 anonim ***** válasza:

Ez marhaság,nyugodtan vehetsz fel rövid gatyát,ami kb combközépig ér,és bővebb fazon! Csak az a lényeg,hogy ne a túl passzos,francia bugyi hatású cicababa fazont válaszd.

Én nem vagyok duci,csak nőiesebb alkatú(körte)az én lábaim se kifutóra való darabok,pedig magas vagyok.Sokáig érdekelt,de mostanában már nem,így felveszek még extra rövid nadrágot is.És még semmilyen beszólás nem ért,másokat se érdekel.

2013. máj. 2. 19:49
 6/13 A kérdező kommentje:

Milyen egyberuha?

A rövidgatya jó? Felvehetem suliba?

2013. máj. 2. 19:49
 7/13 anonim ***** válasza:
miért nem hajtod fel a farmerod térdig?
2013. máj. 2. 19:52
 8/13 A kérdező kommentje:
mert egyenesszárú
2013. máj. 2. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:
32%

Hát persze. Szerintem semi baj a lábbadnak, csinos vogy, a fiuk a telt karcsuakat szertik, ne akarj már vekony leni engem meg állandóan csontváznak csufltak, meg az áttalánosba, szerinted nekem jobb lehet, hát egyáltalán nem,

Is a háda tenleg jo mert olcso is minösegi vagy lidi de ott meg nics ruha porba:( bocs jogos

2013. máj. 2. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is újíts be valami olcsóbb darabot,nyugodt szívvel vegyél fel rövid gatyát!Persze ne ilyen plázacicás pics@gatya típusút,valami sötétebb vászon anyagút vagy farmert,ami nem túl kihívó.Iskolába sportcipővel,szabadidődben az utcára picit magasabb sarkú papuccsal,szandállal kényelmes viselet.
2013. máj. 2. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!