Duci vagyok, de már hosszú farmerban megsülök a suliban. Mit vegyek fel?
Van egy vajszinű térdig érő nadrágom, ezen kivül csak hossz farmer.
Szivesen hordok pl fodros szoknyákat, csak ne legyen fekete, mert besülök és a melegtől nagyon leesik a vérnyomásom.
Esetleg hol tudnék venni és mennyiért?
Linkelnétek, hogy milyet?
Az egyetlen rövidgatyám a képen(2.)
Ez marhaság,nyugodtan vehetsz fel rövid gatyát,ami kb combközépig ér,és bővebb fazon! Csak az a lényeg,hogy ne a túl passzos,francia bugyi hatású cicababa fazont válaszd.
Én nem vagyok duci,csak nőiesebb alkatú(körte)az én lábaim se kifutóra való darabok,pedig magas vagyok.Sokáig érdekelt,de mostanában már nem,így felveszek még extra rövid nadrágot is.És még semmilyen beszólás nem ért,másokat se érdekel.
Milyen egyberuha?
A rövidgatya jó? Felvehetem suliba?
Hát persze. Szerintem semi baj a lábbadnak, csinos vogy, a fiuk a telt karcsuakat szertik, ne akarj már vekony leni engem meg állandóan csontváznak csufltak, meg az áttalánosba, szerinted nekem jobb lehet, hát egyáltalán nem,
Is a háda tenleg jo mert olcso is minösegi vagy lidi de ott meg nics ruha porba:( bocs jogos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!