Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bolondballagáskor öltözhetek...

Bolondballagáskor öltözhetek prostinak?

Figyelt kérdés

Vagy túl durva lenne? Nem most ballagok, majd két év múlva, de már most eszembe jutott ez az ötlet. Úgy öltöznék be, mint a Micsoda Nőben Julia Roberts, Miniszoknya, mellkidobós, hasvillantós top, hosszú fekete, magassarkú csizma, neccharisnya, és a csizmám szárába papírpénzt dugnék. :D Erős smink, kicsit megtépett, tupírozott haj.

Szerintetek?

17L

2013. máj. 2. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbben annak öltöznek, szóval nem lesz nagy durranás. Inkább valami egyedibbet találj ki.
2013. máj. 2. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:

nálunk mindenki annak öltözött, bár mi megbeszéltük előtte :)

sztem nem gáz, csak nemtom milyen suli... mert azért van ahol a tanárok kiakadnak........

2013. máj. 2. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Suli házirendjétől függ.

Mondjuk én nem tenném, mert nekem még bolondballagásra is közönséges. Ja, és elcsépelt. Inkább vmi jóval különlegesebbet választanék.

2013. máj. 2. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szép gondolatok.
2014. márc. 27. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!