Supra Vaider rövidnadrággal?
Figyelt kérdés
Szerintetek rövidnadrággal jó egy vaider??2013. máj. 1. 20:09
1/7 anonim válasza:
Le fognak hurrogni, de szerintem jó. Bár nem sok egy ilyen cipő ilyen jó időben? :D
2/7 anonim válasza:
En nem vennem fel szeintem undorító (mar nem a cipő hanem rovidnadraggal)
A varosomban sokan hordják ugy mert nagyon rajok lesznek, de elegge gusztustalan
Nekem 4 supram van, skytop ,skytop II, society, meg most nyárra vettünk egy amigo-t
Szóval vaider pont nincs de en ugy fel nem vennem szerintem te se vedd fel ugy :D
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok
Meg nyárra ne nagyon szerintem mert belefő a lábad
En is elraktam a többit csak az amigo van használatban most meg 2 Converse nyárra :d
Szóval gondold meg szerintem :D
4/7 Killdead válasza:
Hát ja,én is vettem a TK mellé egy wrap-et,mert abba belefőne a lábam nyáron:)
5/7 anonim válasza:
Na akkor ti vagytok az én embereim XD Milyen az a két Supra, amit említettetek (Wrap/Amigo)? Mert nyárra tényleg kicsit sok lenne a Skytop, pláne a Skytop II. vagy a TK Society :D
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
A hétvégén vettem egy Stack's et úgyhogy én is elteszem a vaidert :)
2013. máj. 7. 12:29
7/7 supra01 válasza:
Szerintem egyszer-egyszer elmegy, ha nincs olyan nagy hőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!