Combig érő zokni harisnyára rövidnadrággal? Izgultatok amikor először így mentetek valahová lányok? Én ma szeretnék, pár jó tanács jól jönne.
pont mínuszba való a rövidnadrág
én nagyon izgultam, majdnem hánytam az izgalomtól....
Én külföldön jártam iskolába,ahol nyáron sokan így jártak iskolába,csak szoknyával,mert mit tud nyáron egy lány felvenni hozzá? Bőrszínu harisnyát vagy semmit?
Mondjuk én próbáltam vékonyabb fekete harisnyával felvenni,de néha muszáj volt zoknival,mer megdöglöttem volna.Sokan néztek,de nem tudtam mit tenni.Persze nem vennék fel ilyet utcára soha.
Nem, kéne izgulni?
Szerintem ha izgulsz, akkor ilyen cuccban nem érzed jól magad, feszeng, onnantól meg halál ciki, mert lerí rólad, hidd el. Szerintem ne erőltesd inkább. :)
Amúgy ezt nem csak utcalányosan lehet viselni. Persze korlátolt emberek mindig lesznek, sose érdekelt, de még senki nem tett olyan ajánlatot nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!