Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hiszik azt a férfiak,...

Miért hiszik azt a férfiak, hogy a buzipapucs jól néz ki?

Figyelt kérdés
A ma férfija képes felvenni a buzipapucsot (lábujjközös vietnami papucs) városi, hivatali élethez is. Pedig a strandon kívül szerintem máshol nem való. Idiótán néz ki, amikor klattyognak (flipflop) benne a városi utcákon, bemennek vele bankba, áruházba, hivatalba. Mondjuk a szandálról is ugyanez a véleményem, túrázásra, sportcélokra való, nem a hétköznapokra.
2008. jún. 16. 06:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%

akkor már templomba nem megyek papucsban, nem bankba... mi az.. semmi, nem értem miért emlegetitek külön, komolyan.

teljesen rendjén van szerintem, ha valaki férfiember fölveszi, bár csak a fiatalabbakon láttam én eddig - kétlem, hogy ők bankba járnak amúgy.. a templomot is..

a szandál nekem jobban tetszik mondjuk, de hát végülis édes mindegy. igazán, mezítláb is lehetne. bankban is. mezítláb templomban is.

én se divatból hordok ilyen papucsot, mikor ez van rajtam :\ nincs más ? a másik leröpül, megfájdul, begörcsöl? és az még csak nem is divatos, afene, csak tetszik. hanem ez a papucs, ez a 'kivagyoknapokon' tökéletesen megfelel. egyszerű, könnyed, ugyan tömegbevesző. sebaj..

miért kellene mindenkinek megfelelniük? miért támasztunk bárkivel szemben elvárásokat..? csak mert mi mi bezzeg megfelelünk nekik? ha így is van, másoknak nem kell.

2010. aug. 9. 22:51
 22/30 anonim ***** válasza:
70%
Talán valamiféle komplexusod van, vagy még nem találkoztál igényes férfiakkal? Csöppet el vagy tájolva, a "flipflop"-ból nem csak az a tipikus, strandrajárós fajta van. Léteznek elegáns, ízléses darabok is, amit az utcára is nyugodtan fel lehet venni. Inkább az szúrjon neked szemet egy férfin, hogy festi a haját, a szemét, a körmét, hogy rózsaszínben jár, hogy kilátszik az alsógatyája, hogy répagatya feszül a combjain, esetleg ezeknek a kombinációja egyszerre.
2010. aug. 10. 01:02
 23/30 anonim ***** válasza:
65%

Tavaly csak egyszer papucsban mentem le kutyát sétáltatni és pont akkor,ment neki a kutyámnak egy bmx-es hülyegyerek.Futottam utána a papucsot lerúgva,de mezítláb nem értem utol.Többet nem hordom utcán.

Egyébként meg számomra furcsa a kontraszt,amikor kiszáll a fickó a 20 millás üzletember autójából papucsban,srand gatyában,tescos pólóban.

2010. aug. 10. 01:52
 24/30 anonim ***** válasza:
64%

hogy te mennyire a külsőségek rabja vagy...

kíváncsi vagyok mit szóltál volna anno a hippikorszakhoz és a grunge korszakhoz, amikor az számított cikinek, ha adtál magadra...nem is mentél volna utcára...

amúgy én még nem láttam senkit munkába menni tangapapucsban, szabadidejében meg mindenki azt vesz fel, amit akar

L

2010. aug. 10. 07:58
 25/30 anonim ***** válasza:
64%

Hmm... egy nagydarab kopasz csávó valóban sokkal ízlésesebb... Főleg, h ha ilyen hülyeségeken idegesíted magad, akkor valószínúleg az erek is kidagadnak a fejeden.

Foglalkozz kevesebbet ilyenekkel, vegyél egy mély levegőt és sörözz inkább a haverokkal. Amúgy meg régebben azt vallották, hogy ha egy pasi a cipőkkel foglalkozik, ha nő vagy, add fel, ha férfi, ne fordíts neki hátat... 40fokban a fene se várja el, hogy meggyulladjon akárki is hosszúnadrágban (ugyanis a rövid nem etikus viselet, és zárt cipővel mi más néz ki jól, mint a hosszú?), zárt cipőben... Ja és akkor se lennék ott, mikor leveszed azt a cipőt. A gomba sem túl menő dolog pl.

2010. aug. 10. 10:25
 26/30 anonim ***** válasza:

Pedig jól néz ki. Igaz ebből is 2 változat létezik - a hagyományos gumi talpú, ami kifejezetten strandra való, illetve a keményebb talppal ellátott, mely utcai viselésre alkalmas. A legkomolyabb cipőmárkákban is létezik már.

A gond az, hogy egyesek képesek felvenni pl. nyári zakóhoz is - ezt most láttam. De ízlések és pofonok...

2010. aug. 10. 20:31
 27/30 anonim válasza:
A papucsokban az a rossz, hogy nagyon csattognak, már egy kilóméterről lehet hallani, ha valaki abban közelít felénk...
2010. nov. 6. 23:15
 28/30 anonim ***** válasza:
Mert így hívják. Maga a flip flop elnevezés is a hangot utánzás miatt akadt rá.
2010. nov. 7. 19:21
 29/30 anonim ***** válasza:
65%
Mert kritika nélkül majmolnak mindent, ami "trendi". Holott ennél idiótább viseletet én eleddig nem láttam.
2011. febr. 14. 19:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Ennyire tartják magukat sokan.
2012. júl. 17. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!