Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hiszik azt a férfiak,...

Miért hiszik azt a férfiak, hogy a buzipapucs jól néz ki?

Figyelt kérdés
A ma férfija képes felvenni a buzipapucsot (lábujjközös vietnami papucs) városi, hivatali élethez is. Pedig a strandon kívül szerintem máshol nem való. Idiótán néz ki, amikor klattyognak (flipflop) benne a városi utcákon, bemennek vele bankba, áruházba, hivatalba. Mondjuk a szandálról is ugyanez a véleményem, túrázásra, sportcélokra való, nem a hétköznapokra.
2008. jún. 16. 06:01
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Demagógnak fog tűnni, de én sosem "trendi" akartam lenni, hanem olyan cuccokban járok, amik nekem tetszenek és jól érzem magam bennük. A divatból is átveszem azt, ami nekem testreszabott. De hiába volt divat a makkoscipő, az nem volt nekem, mert nem tetszett. Hiába divat a buzipapucs, amikor ronda és még menni sem lehet benne, nekem nincs és nem is lesz. A legrosszab, amit ember elkövethet (és ez nem a buzipapucsra vonatkozik, hanem mindenre) amikor azt nézi csak, hogy "trendi" legyen és nem azt, hogy urambocsá jól álljon neki. Ilyen pl a bermuda is, ami ahhoz hosszú, hogy rövidgatya legyen, de ahhoz elég snassz, hogy elegáns legyen. Schiffer Miklós, a neves divat és stílustanácsadó is azt mondta, hogy olyan embert még nem látott, akinek jól állt volna. Hm. Pedig milyen űbertrendi, nem?
2008. jún. 19. 08:09
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
jaajj de nem érted már????nem mindenki azért hordja mert divatos henem mert kényelmes és szereti hordani!!vagy épp teccik neki a szine szabása!!aki meg azért mert divatos...hát akor azért ez van!!
2008. jún. 19. 15:35
 13/30 anonim ***** válasza:
89%

Tudod mit gondolok? Szerintem sem neked, sem nekem és velünk együtt még jópár embernek nincs joga azt mondani, hogy gáz pasiknak a flipflop papucs.

Valószínűnek tartom, hogy tíz emberből ötnek meg az lenne a személyes véleménye, hogy például te, vagy én, vagy a szomszéd nőci rohadt pocsékul öltözködik. Mégsem nyitnak erről topicot.

Már elnézést, de ha azt gondolod, hogy neked kifinomult ízlésed van (és minden bizonnyal az is van, hiszen miért is ne tetszene az mindenkinek, ami neked tetszik), akkor legyen már a személyiséged is annyira kifinomult, hogy nem kritizálod alpári módon az embertársaidat. Ha minden számodra nem tetsző dologhoz így fogsz hozzáállni, akkor vagy agyvérzést kapsz 30 évesen, vagy egy hozzád hasonló vehemenciával és stílussal rendelkező ember nemes egyszerűséggel jól megver...

2008. jún. 23. 09:44
 14/30 A kérdező kommentje:
Miii??? Megver? Egy nagydarab kopasz csávót? Az érdekes lenne. De ha mégis egy feketeöves ezerdanos karatemester, akkor meg cipőben gyorsabban futok, mint ő slattyog a buzipapucsában. :)
2008. júl. 23. 09:19
 15/30 anonim ***** válasza:
82%
A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit mindenki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Az első dolog a kényelem. Ha az ember úgy érzi jól magát, miért ne hordaná. Nekem is van több pár. Egyébként pedig, maga a papucs (flip flop) Japánból származik és szamurájok (férfiak) hordták először. Ha tehát illik a személyiséghez, és kiválasztotta a megfelelő modellt, akkor nyugodtan hordja.
2009. szept. 2. 11:20
 16/30 anonim válasza:
27%
Én is a kérdezővel értek egyet :)
2009. dec. 31. 10:36
 17/30 anonim válasza:
70%
Szerintem nagyon kényelmetlen és nem is mutat jól ez ember lábán.
2010. júl. 3. 18:04
 18/30 A kérdező kommentje:
Pontosan!
2010. júl. 7. 18:59
 19/30 anonim ***** válasza:
56%
Nekem kifejezetten tetszik egy pasin a tangapapucs... persze a férfias tangapapucs, mert igazán van olyan is.
2010. aug. 9. 22:04
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Én még nőként sem hordok soha utcára flip-flopot, főleg nem akkor, ha hivatalba megyek ügyet intézni. Mondjuk a szandállal különösebb problémám nincs, mert azért nem várom el senkitől azt, hogy 30+ fokban cipőben izzadjon, de a flip-flop... hát, nem tudom... az már számomra túl laza mondjuk bankba.

21/L

2010. aug. 9. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!