Baj ha push-up os melltartór hordok? (többi lentebb)
Szeritnem a hatosnak nem önbizalma van, hanem ennek a hiánya. Szerencsés, mert van egy pasi, aki elfogadja, ha hülyének nézik (mert nem csak téged röhögnek körb,e hanem a barátodat is, ha megtudják, hogy az egész cicid szivacs).
Szeritnem szánalmas.
Vagy tíz évig hordtam B méretű push-up melltartót a 70A/B (pont a határon volt) méretemre. Ha el van találva a méret, akkor nem látszik, hogy push-up, ehhez persze merev kosarú, merevítős melltartó kell.
Azóta rászántam magam néhány éve műtétre, most melltartó nélkül 70C-s méret. Ügyes sebészt fogtam ki, teljesen természetes a tapintása, esése.
Egyszer viccből rápróbáltam egy push-up melltartót, hát vicces látvány volt, még egy méretet növelt.
Ezt semmiképp nem rábeszélésnek szánom, mert átgondolatlanul, kellő meggyőződés nélkül végrehajtott műtétet meg is lehet bánni.
Én 161 cm magas vagyok, 45 kg és nekem is 70A-s a mellem. Szerintem egyáltalán nem ciki, sőt, kényelem szempontjából sokkal jobb is, mint a nagyok. Nem fáj, ha hasra fekszem, nem nehéz, ezáltal nem fájdítja a hátamat, bármit fel lehet venni, bár nekem ellenségeim a kivágott felsők, mivel önbizalomhiányos vagyok, de így sem hordok Push Up-osakat.. 3éve vagyunk együtt párommal és sosem zavarta, h picik, sőt :D szóval semmi okod a kitömésre meg a Push Up-ra, inkább legyél rá büszke, hogy nem kell bajlódnod hatalmas cicikkel, amik csak fájdalmat okoznak! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!