Régi C&A-Német bőrkabát. Mikori lehet ez a régi német kabát? (Lentébb)
Csináltam róla 3 képet. Tudnátok segíteni hogy mikori lehet a kabát, meg milyen értéke lehet? Még régebben lett hozva németből, egy "bolhapiacról".
Ha valaki ért hozzá, akkor legyen szíves megmondani, kb milyen idős lehet, és milyen árat képvisel!
A C&A Németországban a kimondottan olcsó áruházláncok közé tartozik, az ottani ruhanemüknek semmi komolyabb értéke sincs.
Minél régebbi, annál kevésbé ér valamit, mint minden használt ruha.
Szerintem, mint átlag felhasználó, úgy értékelem hogy a bőr mindig is drága volt, főleg régebben. Korát nem tudom, de valamikor háború utáni lehet már, mert több nyelven is van a bilétájába írva. Szerintem nem gagyi lehet, ha már az 1800-as évek végétől él a cég.
Egy értéket tudnátok mondani, vagy kort, aki ebben szakosodott? Csak mert szerintem nem értéktelen, és nem 10 eurot ér, mikor egy olcsó bőrkabát is 20-as környéke.
Az első kommentelő azt a "felbecsülhetetlen" dolgot meg szerintem csak poénkodásból szánta! :)
Ebböl kiderül, hogy egyetlen régi Logo sem azonos a tieddel, a kabát egyáltalán nem régi, legfeljebb pár éves. Ezenkivül elég sok börkabát van, ami olcsó, távolkeleti börböl készült és az új ára kb 20-25 Euro, használtan meg nem veszi meg senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!