Veszel idén új bikinit?
Milyen naptejet használsz,hány faktorosat?
Nyáron hány naponta mentek strandolni? Melyik a kedvenc strandod?:)
Én tegnap vettem új bikinit,fekete alapon korallszínű ,narancssárga,citromsárga csíkokkal!:)
Most Nivea naptej van itthon. Protect&Bronz 30 faktoros!:)
Kedvenc strandolóhelyem a kaposvári virágfürdő,és nyáron hetente 2× megyünk strandra,de két hét kimarad,mert akkor a Balatonra megyünk,aztán újabb két hét,amikor elutazunk nyaralni egy külföldi országba,idén pl. Görögországba!:)
És ti?:)
16L
Nem dicsekedni akartam.Megkérdeztem,hogy más hogy van ezzel.És mivel úgyis megkérdezné valaki,hogy velem mi a helyzet,gondoltam előre leírom.
De,ha ez nektek baj,hogy leírtam,akkor bocsánatot kérek.
Ettől függetlenül várom a válaszokat!
Kéne vennem újat, csak még nem tudom milyen színűt és fazonút. Valószínűleg Balatonra megyek az egyik barátnőmmel, később barátokkal, de terveztem még, hogy kiruccanok nyár végén pár napra Berlinbe, de valószínűleg ez marad jövő évre, mert össze kell rá szednem a pénzt. Igazából semmi sem biztos. Jó nyaralást! :)
20L
Nem értem itt miért ilyen irigyek az emberek, ők is mehetnek strandolni, nyaralni, senki nem tiltja meg nekik...
Én nem járok strandolni mivel egyedül nem nagy élmény. Bikinim sincs. Előre nem tervezek, szóval még nem tudom megyek-e nyaralni valahova, vagy mi lesz... legjobb esetben találok munkát és dolgozni fogok. Az jó lenne.
27L
Muszáj vennem. Tavaly egy amcsi mintásat vettem otolsó utána pillanatban mentem vásárolni és csak az volt a méretemben. Jól állt, de elég cikinek tartottam a mintáját. Idén kinéztem magamnak egy korallszínű meg egy mentazöld bikinit, de nem tudom, melyiket vegyem meg. A legjobb lenne mindkettőt.
Olyan naptejet használok, ami van itthon, 30 faktorosat. Gyorsan barnulok sajnos.
2 hetente megyünk strandra általában, egy tópartra (Szelidi-tó, nem tudom, mond-e bárkinek bármit), de idén tervezzük, hogy biciklivel kimegyünk Dunára, mert az közelebb van. Elvileg Gárdonyba is megyünk, tavaly is voltunk, de egy nagy sz@r, alacsony a víz és baromi hideg.
20L
ha találok valamit normális bikinit akkor veszek,most egyformát akarunk venni tesómmal. én majd úszni fogok járni,meg napozni. de amúgy valószínűleg dolgozni fogok,nyári munka(csak jöjjön össze) és akkor lesz egy kis pénzem, lehet pár baráttal elmegyünk Görögországba,de nem túl valószÍnű, tavaly sem voltunk nyaralni,most se fogunk szerintem, talán majd jövőre:DDD
16L
Nem veszek új bikinit, három éve ugyanaz van. Nem használok naptejet. Nem járok strandra (konkrétan 2 éve nem voltam). Kb. egész életemben 3 strandon voltam de egyik se volt olyan hűű de. Mondjuk egy Wet 'n Wildba elmennék :)
Bár én nyáron kb. ki se teszem a lábam a lakásból, inkább itthon olvasok, filmet nézek, nyelvet tanulok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!