Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetnék én is vonzó?

Hogyan lehetnék én is vonzó?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm aki elég gyakran vonzza magára a pasik tekintetét. És elég sok fiú ismerőse van . És mivel mindig beszámol az új "pasi jelöltjéről" így nekem eléggé lerombolja az önbizalmamat, mert én nem vagyok annyira szemre való .

Tudni kell róla hogy : hosszú fekete hajú, szép arcú, dús keblű (elég nagy van neki és ezt ki is használja) és elég formás alakja van .

Én meg : Kisebb mellű (amit nem igen tudok kipakolni xD), vékonyabb alkatú, félhosszú haj ,Karakteres arc.. És nem tudom mivel lehetnék én is vonzóbb a fiúk számára.

Ha esetleg van valami tippetek ?

2013. ápr. 29. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Meg kell találnod azokat a dolgokat, ruhákat, sminket, frizurát ami jól áll neked, illik hozzád. De hogy mik ezek ahhoz lehet mások segítségét kellene kérned, mert magát az ember nem mindig olyannak látja amilyen valójában.

Ide is tehetsz képet esetleg és kapsz véleményeket hogy mi állna jól. Én is csináltam már ilyet és sok hasznos tanácsot kaptam.

Mondjuk a belső tulajdonságok is fontosabb, mert egy vidám beszédes csaj például mindenkinek vonzóbb mint egy csendes, depis vagy bármi hasonló.

2013. ápr. 29. 18:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2013. ápr. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!