ThisIsMyName kérdése:
Ha veszek egy ilyen Osiris cipőt nem fog betörni?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, nagyon tetszik, de az anyaga miatt kicsit félek. Jól bírja vajon? Nektek tetszik? :)
2013. ápr. 29. 11:35
1/6 anonim válasza:
De, még pedig a pvc borítás lesz az első ami kireped :/ sajnos az ilyen cipők mindennapos használatra nem tartósak
2/6 anonim válasza:
Az ilyen borítású cipők márkától függetlenül "gyűrődnek". Na meg minden cipő anyaga deformálódik a hajló részeknél. Azt hogy mikortól lesz látványos, nem tudom megjósolni. Nem ettől a márkától de volt ilyesmi cipőm, 4 évet bírt,a télen tört el az orrának az oldalánál.
Egyébként nem tetszik.
3/6 A kérdező kommentje:
Végül is nekem is volt ami betört, de ezért nem mondok le róla. Majd vigyázok rá és felváltva hordom a cipőimet.Aztán, ha betörik jöhet egy másik. :)
2013. ápr. 29. 12:55
4/6 anonim válasza:
Ha felváltva hordod más darabokkal, nem fog szerintem olyan gyorsan betörni a hajlásnál, bár idővel sajnos biztos be fog. Nekem nem ilyen színben és fényes anyagban, de van ilyen cipőm (NYC 83, igaz? :D), baromi jó darab :)
5/6 A kérdező kommentje:
Igen az. :) NYC 83 Akkor megnyugodtam, tényleg vigyázok majd rá :)
2013. ápr. 29. 19:01
6/6 anonim válasza:
Mennyibe fáj egy ilyen egyébként? Na meg hol találtál ilyet? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!