Milyen cipo illik barack szinu ruhahoz?
Figyelt kérdés
Ez a ruham, milyen cipot vegyek hozza, szinben, stilusban?
remelem nektek is az a ruha ugrott be amit en be akartam linkelni, ezt a ruhat rendeltem meg, elol ruvid, hatul hosszu a barnahaju lanyon.
Tudnatok esetleg par cipot linkelni?
Koszi, 22/L
2013. ápr. 29. 10:16
1/7 anonim válasza:
fehér topánkával el tudnám képzelni
2/7 anonim válasza:
ez függ a többi kiegészítőtől is! én személy szerint feketével párosítanám, de magához a ruhához passzolna az ezüst magassarkú is, hasonló ékszerekkel, táskával.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Szerintem a legjobb az lenne, ha találnál olyan színű cipőt, mint amilyen csík van a ruhán. (ha jól látom, ezüst)
Ha ilyet nem látsz, én valami világos árnyalatot vennék hozzá, nem feltétlenül fehéret, inkább valami passzoló bézsest. (és hozzá táskát, kiegészítőt)
Feketét szerintem ne.
5/7 A kérdező kommentje:
feketet en sem akarok, majdnem ugyan olyan pantos cipom van mint amitaz elottemlevo linkelt, de ezt a szint nem talalom sehol cipoben, vagy narancssarga van, vagy rozsaszin, vagy pasztell korall.... feketet semmikepp sem akarok, igen amugy a kovek a ruhan feherek (ezust) tehet ezt fogom megfogadni valami ezustot hozza, vagy pedig a Deichmann katalogusban lattam krem szinu cipot... ahhoz mit szoltok? amugy a kiegeszitot berlem, tehat elobb legyen meg a cipo, es hozza fogom majd valasztani a kiegeszitoket. Koszi a valaszokat :)
2013. ápr. 29. 13:44
6/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!