Vettem ma egy cipőt, de nagyon szorít, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A boltba még úgy éreztem,hogy jó, az egy számmal nagyobból ki is járt a lábam, de ez meg nagyon szorít. Nyomja felülről a nagy lábujjamat! :(2013. ápr. 28. 22:21
1/7 anonim válasza:
vidd vissza minél hamarabb ki fogják cserélni nekem meg olyan bajom van hogy cserélni akarom a telitalpu szandim mert a boltba jo volt utána meg folyton kiesik belöle a sarkam gondolom mert kicsit kinuyjtottam:/
2/7 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy vissza viszem, de a nagyobból meg kijárt teljesen a lábam....
2013. ápr. 28. 22:32
3/7 anonim válasza:
vagy vidd vissza (addig nem vedd föl utcára, mert koszosan nem cserélik) és válassz más fazont
vagy vegyél cipőtágító szprét (műbőrnél nem müködik)
4/7 anonim válasza:
Vidd vissza! Ha a nagylábujjad nyomja, akkor hosszban szűk és hosszra nem lehet tágítani, szélességben is talán egy fél méretet ha, de csak ha bőrből készült. Tapasztalatból írok, kénytelen voltam eladni egy cipőmet, mondom majd használom és tágul, de nem így lett.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem hosszban nyom, hanem felülről
2013. ápr. 28. 23:42
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen. Felül nyomta a nagylábujjamat, kitapogogattam hogy hol nyom, és azon a ponton belülről megnyomogattam (az konkrétaqn egy szemöldökcsipesz volt, aminek olyan íves volt a teteje hogy pont odafértem vele). Közben néha próbáld fel, hogy ne táguljon ki túlzottan a bőr.
Nekem már nagyon kényelmes az a cipőm.
7/7 anonim válasza:
Vizes zoknis módszert próbáld ki, ha úgy sem tágul, akkor vidd vissza!
Vizezd be az egyik zoknid, és mászkálj benne fél-1 órát otthon. elvileg ettől felveszi a lábad formáját. Nekem az egyik cipőmnél bevált, de az a sarkamat nyomta, szóval nem biztos, hogy nálad is beválik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!