Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pánt nélküli bikinifelsőről...

Pánt nélküli bikinifelsőről mi a véleményetek? Nem csúszik le fürdés közben?

Figyelt kérdés
Csak azok írjanak akiknek van.
2013. ápr. 28. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
tavaly vettem, nem csúszik le (bár én kaptam hozzá egy vékony pántot is, anélkül is jó volt). ha jó méretet választasz, nem lesz gond! :) még annyit, hogy ha nagy melled van, nem előnyös.
2013. ápr. 28. 18:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem lecsúszik amint megmozdulok benne, amúgy kis mellem van, nem tudom ez számít-e.
2013. ápr. 28. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Én tavaly olyan bikinit vettem, aminek nyakba akasztós pántja volt (amit le lehet venni), aztán a pánt elszakadt, úgyhogy anélkül kellett használnom. Nekem nem jött be, állandóan igazgatni kellett, nagyon kellemetlen volt. Idén valami "biztonságosabb" bikinit veszek.
2013. ápr. 28. 19:31
 4/10 M.Kata ***** válasza:
nekem is nyakba akasztós bikinim van,amit le lehet venni. amikor csak ülök,napozok akkor leveszem,de figyelnem kell,mert könnyen elmozdul.
2013. ápr. 28. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Kis mellekre vettem, de még kisebbnek tűntek benne, leszorította csak. Nem csúszott le, de nem is volt kényelmes. Nekem is volt hozzá pánt, de az meg azért zavart, mert hülyén barnultam volna le tőle, a vízben viszont feltettem, hogy ne lógjon le, nekem nem jött be a pánt nélküli bikini felső.
2013. ápr. 28. 21:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is kis mellem van, nekem sem jött be igazán. Fürdeni nem célszerű benne, igazgatni kell, hogy ne látszódjon ki semmi és nem fog nagyobbnak tűnni benne semmi se..
2013. máj. 12. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Vízben lubickoláskor nekem is igazgatnom kellett. Ha hirtelen akartam a vízből "kiugrani" (pl.: labdázáskor), mindig úgy éreztem, hogy le akar csúszni, oda kellett kapnom. De napozásnál, parton mászkálásnál semmi gond nem volt vele, akkor egyáltalán nem csúszkált, csak a vízben tud veszélyes lenni. :)
2013. máj. 12. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem csúszik le mert általában gumis a széle ami hozzád tapad.
2013. máj. 12. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is pánt nélküli van, és úgy éreztem jó is, de amikor kiakartam jönni a medencéből lecsúszott , teljesen, hihetetlenül gáz volt, azonnal visszaugrottam a vízbe megigazítani! Valószínű nem volt ott olyan, aki ismert, de akkor is. Elsüllyedtem volna szégyenemben!
2013. aug. 20. 08:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is pánt nélküli van, azaz van hozzá nyakba akaszthatós pánt, de nem szeretem, így nem használom. Labdázáskor nekem is volt, hogy lejjebb csúszott, mint kellett volna, de elég ritka az ilyen szerencsére. :)
2013. aug. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!