Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord egy két 20 éves...

Miért hord egy két 20 éves lány olyan ruhákat, ami tök öreges?

Figyelt kérdés

Ismerek is pár lányt, meg látok az utcán, olyan bundakabátot hordani, mint valami kibelezett mamut. A másik meg az a lógós törökös szultános nadrág. Na az is elég röhej. De főleg a fekete gumi csízma, amit a disznóvágáson használnak.

Most ilyeneket nyugdíjas mamikon látok. De ezek a lányok, ők 19-20 évesek.

Elég nevetséges ilyeneket látni rajtuk.

Miért hordanak ezek a fiatal, csinos lányok, olyan izléstelen gáz ruhákat? Tisztára, mintha nem is fiatalok lennének, hanem kiégett 50-60as nagyik.

2013. ápr. 26. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
nemtudom, bár én akkor hordtam gumicsizmát amikor gólya voltam.. ez volt a szivatás.. de 19-20?? nemtudom mért jó nekeik, dehát mindenkinek más jön be, nekik ez:)
2013. ápr. 26. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, miért vannak fent tartásaid más öltözködésével kapcsolatban. Az ő dolguk nem a tiéd, nem kell értened sem. Ez tetszik nekik. Szerintem nem baj, ha valaki 20 évesen nem a tucat cicanadrágot, meg a szegecses táskát hordja.
2013. ápr. 26. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekik ez tetszik. Ilyen egyszerű.
2013. ápr. 26. 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

a gumicsizma divatos, van akinek tetszik, bár inkább ezek a mintásak

de valóban nagyon ízléstelenül tudnak öltözni, én a bő pulóvereken meg a kinyúlt farmeren, elkoptatott tornacipőn is ki tudok akadni, h mennyire nem tudnak öltözködni a mai lányok

2013. ápr. 26. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Mert ez egy szűk réteg divatja, nem is értem hogy nem tudtatok erről még..

A férfiaknál is hasonló dolgok vannak 20on évesen 45-55éves külsőt varázsolnak maguknak

20/F

2013. ápr. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!