Jól áll egy nádszálvékony lánynak a cicnaci :/?
ebből valóban nem sokat lehet látni, de cicanadrágot csak ilyen lábú csajoknak kéne hordaniuk:
szerinte azért nem áll jól mert vastagok a térdkalácsaid. én emiatt még szoknyát se tudok felvenni. de ugy tényleg nem áll jól mert kiemeli a lábaid alakját és ha a térded vastagabb mint a combod az nem szép..
ezt elrejteni nem igazán tudod, csak az segit ha hizol.. Nekem sikerült egysze 10 kg-t hiznom sokkal jobb lett a helyzet jól is állt a szoknya cicanaci minden azóta viszont megint botsáska vagyok ugyhogy erősen gondolkodom kimenjek-e az utcára nyáron minden lötyög rajtam :(
nézd meg a dukai reginát miket hord... ő nagyon vékony de ahogy látom sokszor függönyszerü lógó ruhákat vesz fel és jól néz ki benne. olyat keresek most én is. Bár ő a térdeit nem rejtegeti mert ugy vékony hogy közbe nincs mázsás térdkalácsa nekem meg sajnos erősek a csontjaim. mindegy ez van odafigyeléssel b iztos mi is találunk alkatunknak illő ruhát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!