Mit tegyek? Nagyon fontos!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ma állásinterjúra megyek, egy nyelviskolába keresnek irodai munkatársat. Már képzeletben meg is volt mit veszek fel, egy ing, plusz egy fekete nadrág. Az ing passzol is, de a nadrág! Ma reggel elővettem a szekrényemből, hogy felpróbáljam (utoljára ősszel volt rajtam) és nem férek bele. Más sötét nadrágom nincs, sötét farmer sem, csak sima farmer. Szerintetek ha farmerbe odamennék, nagyon paraszt lennék? Ajjjj....:/2013. ápr. 25. 10:37
2/12 anonim válasza:
Vagy anyukád szekrényében nincs valami ami jó lehet?
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs :S szoknya kilőve
2013. ápr. 25. 10:49
4/12 anonim válasza:
Hát... nincs jobb ötletem. A farmer az sajnos elég gáz. :(
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor asszem erről a melóról is lemondhatok :(
2013. ápr. 25. 10:54
6/12 anonim válasza:
Menj el vásárolni egy fekete nadrágot.Mennyi időd van még??
biztos van valahol ahol tutira tudnál venni.
Ha nem hát akkor menj el farmerban. És mond meg az igazat, hogy miért jelentél meg fekete nadrágban persze csak ha nagyon furcsán néznek rád.:)
7/12 anonim válasza:
ne. Kérj kölcsön a szomszédtól is akár.
8/12 anonim válasza:
Esetleg egy barátnő/ismerős aki tudna kölcsön adni?
Ne mondj le az állásról, nagy luxus lenne kihagyni. Ha nem sikerül ruhát szerezni, elmész úgy és legfeljebb elnézést kérsz és azt mondod hogy sajnos öltözködés közben elszakadt.. vagy ilyesmi... :)
9/12 A kérdező kommentje:
Már nincs idő rá, marad a farmer. Szerintetek ez mennyiben befolyásolná azt hogy felvegyenek vagy sem? Végülis a tudásáért alkalmazzák az embert.
2013. ápr. 25. 11:10
10/12 anonim válasza:
Embere válogatja ki mennyire veszi figyelembe az öltözéket. Nyugi! :) Igyekezz inkább ügyesen kommunikálni az interjúztatóval, azzal tudsz majd kompenzálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!