Converse guruk segítségét kérném, ez lehet eredeti, FONTOS?
Ajándékba venném, ez nem a 2000,-Ft os gagyi (elvileg), szerintetek lehet eredeti?
(Bocsi a rossz kép feltöltésért, de most gyorsan csak így tudtam -> rákattintva lehet nagyítani)
honnan vennéd?
amúgy nem tudom, nekem márkaüzletből van ugyanilyenem és ahogy nézem az enyémen nagyobb a logó a boka résznél, és az enyémen középre van tájolva
szóval kétlem,hogy eredeti
jó ez teljesen bőr, de ugyanilyen a vászon is (csak lusta vagyok kikeresni)
szóval látható a különbség
na,csak kikerestem :D
emellett a hátsó felirat színe sem stimmel, az enyémen és a képen is világosabb :)
Nem hinném, hogy eredeti_ bár én is ilyen dobozban kaptam :))
Bár ez nem oszt/szoroz, most doboz?
Hát, nemtom én nemvenném meg, ha eredetit szeretnék :D
Meg is győztetek :)
Csak sajnálok rá 20k-t, de akkor látszik is, hogy ez alatt nem nagyon kapni eredetit.
3as vagyok,
Hidd el, egyszer megveszed és cipő marad :)
Nekem már lassan 3 éves lesz és hordható állapotban van, ne sajnáld rá!! :))
igen, a sarkán a logó nincs középen, ez gyanús.
a dobozon a felirat is azt sejteti, hogy másolat, mert a "converse" "o" betűjében elvileg van egy csillag.
én is most akarok venni :) egész képbe jöttem, mitől hamisítvány egy converse :)
hatoskával kell egyetértenem, az enyém lassan 4 éves lesz és köszöni nagyon jól van :)
az 1-es,2-es és frász tudja hanyadik válaszoló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!