Nyílván mindenkinek megvan a stílusa, de azért gondolom Ti is sokszor nézitek "sztárok" bloggerek outfitjét.
ki honnan szokott ötletet meríteni? most ezt nem úgy kell érteni hogy valaki teljesen Dukai. R vagy Zimány L. másolata.
Én blogokról nézem legtöbbször, meg újságból.:)
2013. ápr. 23. 11:22
1/6 anonim válasza:
Így szándékosan sose nézegetek ilyesmit sehol sem, de van hogy nagy ritkán sztárokon vagy akármilyen netes oldalon meglátok egy szép ruhadarabot és eldöntöm hogy nekem olyan kell... meg hasonló dolgok. De pl újságokban még értelmes ruhadarabokat sem láttam sose. Mindenfelé csak a divatvacakokat tolják az emberek orra elé, ami nem túl stílusos.
2013. ápr. 23. 12:46
2/6 anonim válasza:
Én mostanában egy olyan összeállítást sem láttam, ami tetszett volna, egyébként sem szoktam senkit koppintani, megvan a saját ízlésem, aszerint öltözködök.
2013. ápr. 23. 13:52
3/6 anonim válasza:
Még nem is jutott eszembe, hogy konkrétan azért keressek képeket, hogy másnap mit vegyek fel és hogyan kombinálva.
Szeretem nézni a különböző outfiteket, ha rátalálok valami jó videóra/blogra, de nem aszerint öltözöm fel.
Ennek ellenére sok dícséretet kapok és örülök, hogy a kizárólag saját magam által kialakított öltözködési stílusom tetszik másoknak.
2013. ápr. 23. 13:57
4/6 anonim válasza:
13:57-es vagyok.
Egyébként Neki rengeteg oufit-es fotója van feltöltve erre a blogra, itt lehet bőven nézelődni, ha érdekel valakit!
Sehonnan. Inkább gyakran szórakoztatom magam szabadidőmben, hogy a ruháimat összepárosítom, és amik nagyon jól mutatnak, azt feljegyzem (bogaras vagyok?); ez jó, mert amik elsőre össze nem illőnek tűnnek, néha azok is jól mennek egymáshoz.
2013. ápr. 23. 14:38
6/6 anonim válasza:
Én olyat veszek fel, ami nekem megtetszik a boltban és jól érzem magam benne. Letojom, hogy ez meg az divatbaki, vagy már nem divat, vagy x szín nem megy az y színhez. Ha nekem tetszik, akkor jöhet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!