Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon megtetszett egy boltban...

Nagyon megtetszett egy boltban egy fehér felső. Viszont átlátszik. Mit tegyek? Pont jó lenne a ballagásom után átcserélni az egyenblúzt.

Figyelt kérdés

Testszínű melltartóval próbáltam fel. A színnel még nem is volt gond, de a melltartó felső pereme totál átütött. Szomorú lettem, mert igencsak kéne egy normális ünnepi fehér blúz, ami mellesleg kényelmes is.

Meg lehet oldani? Kisebb melltartó kéne és akkor nem látszana? Félek, hogy akkor is átütne a melltartó alakja.

2013. ápr. 22. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
és ha felvennèl alá egy bőrszinű toppot? .Èn mindig azt csináltam ,ha nagyon átlátszott a melltatróm körvonala,vagy ha a poló nagyon átlátszó volt.
2013. ápr. 22. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor viszont annak a körvonala látszódna, nem? A pántjai és ahol 'felül véget ér'. Elég vékonyanyagű a fehér blúz, szerintem minden átüt rajta..
2013. ápr. 22. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!