Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a pántnélküli felsőről? Tetszik/ nem tetszik nektek? Miért?

Figyelt kérdés
[link]

2013. márc. 30. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Jól néz ki, én hordanám.
2013. márc. 30. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik, hordanám, fehérben jobban tetszene olyan kis romantikus tavaszias lenne :)
2013. márc. 30. 12:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem is fehérben tetszik jobban :) Feketéből elég volt már a télen :)
2013. márc. 30. 12:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak feketében tetszik.
2013. márc. 30. 12:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Tényleg szép, hordanám is, de valami élénkebb színben. :)
2013. márc. 30. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
bár nem az én stílusom,de elismerem hogy csinos
2013. márc. 30. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
hirtelen furának láttam, aztán jobban megnéztem és rájöttem, hogy tetszik és hordanám is. először azt mondtam, h csak fehérben, de igazából feketében is mutathat jól. vagy mondjuk púderszín meg ilyesmi is tetszene:)
2013. márc. 30. 20:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy mindnyájatoknak ennyire tetszett, szerintem most volt ilyen először :) Csak őszintén szólva még nem próbáltam fel, és arra gondoltam, hogy nehéz lesz hozzávaló melltartót találni, mert az eleje teljesen csipkés és még ujjatlan is :) Púderszínben nekem is nagyon tetszene, de igazából bármilyen pasztell színben egész jól mutatna :)
2013. márc. 30. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:
És te ezt innen rendeled? Vagy Mo.-n is láttál hasonlót?
2013. ápr. 1. 09:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem rendelem, szerintem nem is lehet innen. Viszont budapesti vagyok, és itt van pár intimissimi üzlet. Bár inkább fehérneműk vannak, de ritkábban lehet hordható ruhákat is venni. Ezekkel a pánt nélküli empire szabású ruhákkal csak az a gondom, hogy sokszor kismamásak, de majd meglátjuk :)
2013. ápr. 1. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!