Lányok, a pasim ki van akadva, hogy nekem sok cipő kell, nektek hány darab cipőtök van, beleértve téli, nyári, alkalmi, edző, ugy összesen, ami használható? Illetve mennyi időt bír ki egy téli csizma?
Mi nem csinálunk ebből ügyet, nekem nincs sok cipőm.
Mi ezt úgy csináljuk hogy közösen fizetjük a kaját meg a rezsit a ruházkodást, pedig külön külön, ami megmarad fizetésünkből pénz hó végén azt elosztjuk kettőnk közt és az a zsebpénz amit magunkra költünk, persze ebből is leemelünk valamit ami bemegy a vésztartalék kasszába, ha esetleg valamire költeni kell a házban vagy másra ami közös akkor ahhoz nyúlunk.
Mi nem csinálunk ügyet abból ki milyen ruhát vásárol mennyiért, párom kínaiban vásárol cipőt is neki 5 cipője van, egy téli bakancs, meg ugye az itthoni téli bakancs, bár itt olyat használ ami lelett már selejtezve tehát ami jó még itthonra, de utcára már nem. Akkor van alkalmi cipője, egy sportcipője amit nyáron is hord, meg egy vékonyabb vászoncipő amit nyáron utcára vesz fel, utál papucsba meg szandálba mászkálni.
Nekem 6 cipőm van plusz egy csizma. A csizmát télen hordom nekem ez 2 szezont bírt ki, pedig kínaiban vettem és teljesen kényelmes jól szigetel. Akkor van egy vastagabb télisport cipőm ami száraz időben teljesen jó, akkor egy tavaszi sportcipőm, akkor 2 balerinám meg még egy tornacipőm amit még kaptam az is már a 2. évét húzza és azt nyáron hordom mert vékony jól szellőzik.
Plusz még az alkalmi cipő amit el is felejtettem az egy fekete magassarkú, de csak nagyon ritkán hordom.
Kb. annyi cipőm van, mint neked és kb. addig is bírja.
Én megoldottam 8bár sokan gusztustalannak találják): turkálok.
Turkás cuccból így 2-szer, 3-szor annyit tudok venni.
A 26 éves vagyok. Jól megy nektek, basszus. Irigylem a szüleidet kamaszleány, hogy ilyen jól keresnek.
Mondjuk bennem van a hiba: inkább kirándulásra/színházra költök, mint cipőre...
1 alkalmi fekete
1 puma sportcipő
1 futócipő
2 tutyi
3 magassarkú (Régóta húzom őket, de jól bírják)
1 csizma
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!