Ballagásra/ballagási ebédre milyen ruhát vegyek fel?
nem veszek fel rózsaszín,fodros,virágmintás cuccokat!
magassarkút se nagyon akarok, inkább bakancs :$
valami ötlet hogy mit vegyek fel?
extrémebb is lehet :D
17 vagyok
tetszene de nem áll jól :(
hasonlót próbáltam :S
jól néz ki, de hol kapok ilyet? már az egész várost bejártam de sehol nen láttam ilyet :(
netről rendelni meg már nincs idő
Amit az utolsó válaszoló linkelt, lehet kapni ilyen elegáns ruhaboltokban. Ahol koktélruhákat, kosztümöket lehet venni.
Amúgy szerintem felvehetnéd ugyanazt a szettet mint amit szalagavatón viseltél, csak a bakancsot lecseréled egy balerinacipőre.
az a baj azzal hogy a fűző egy kicsit szűk, mert nőtt a mellem :S balerina cipőt meg nem veszek azért 3000ért hogy egy hét múlva kidobjam mert szarrá ment :S
"konzerv" cipőmet is 3 hónap alatt tönkre tettem és eredeti volt
'elegáns ruha bolt' nincs a közelben vagy túl drága
Nézz szét kínaiban, ott minden szirtszart össze lehet vásárolni. Én ott vettem pl egy csőtopot, aminek szép csipkés dísz volt a felső részén, alkalmi jellegű, egy fekete nadrággal simán elmegy ballagásra.
Otthon nincs elegáns cipőd? Vagy ha minden kötél szakad, egy egyszerű fehér inged?
az összes kínaiba voltam már de sehol se kaptam semmit :S
elegáns cipőm nincs mert egyszer kétszer felvettem és úgy járt mint a balerina cipő :S
ingbe kényelmetlenül érzem magam és az se biztos hogy jó még rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!