Nektek tetszenek az ötujjas cipők?
2013. ápr. 21. 19:38
22/37 anonim válasza:
ritka szar nehogy megvedd! 18/l
23/37 A kérdező kommentje:
xD miért lenne szar? mert 5 ujja van, ahogy a lábunknak is? xD már megvettem :P
2013. ápr. 25. 06:51
24/37 anonim válasza:
akkor biztos jó sokan néznek az utcán szeritem röhelyes de ha neked tetszik akkor hordjad:D
25/37 anonim válasza:
Ultragáz, az én stílusomba nem illene bele, az ízlésemtől oly távol áll. De nem vagyunk egyformák.
Szerintem elég fura imázst és kisugárzást ad.
26/37 anonim válasza:
nem tetszenek, bár kényelmesnek tünnek.
27/37 anonim válasza:
Undorító, egészségtelen, ronda, csúnya; aki ilyet visel az ízlésficamos, mint ahogy te is. És az szerinted jó, ha kívül-belül kengurubőrből készült? Szegény állatnak azért meg kellet szenvednie! Ha te ennek örülsz, akkor téged kéne megnyúzni(meg persze azokat is, akik kínozzák az állatokat). És szerintem undorító állati bőrből, szőrből készült ruhákat, cipőket. Nem, nem az állatok az undorítóak, hanem azok, akik megnyúzzák, kínozzák szegény, ártatlan állatokat.
28/37 anonim válasza:
Kedves utolsó! Te nem szoktál bőr cipőt venni?
29/37 A kérdező kommentje:
amúgy nem bőrt vettem hanem szintetikus vegán barát cipőt xD 5 ujjasat és nagyon kényelmes:D de a kenguruk amúgy is túl vannak népesedve... Vagy te nem eszel húst, tojást, tejet (mert ugye szegény állatokat ahogy tartják, injekciózzák hozamfokozókkal stb, az biztos nem jó neki)? nincs semmi a házadban ami bőrből készült? pénztárca, táska, tok, öv, kulacs, akármi? :)
2013. máj. 22. 00:36
30/37 anonim válasza:
Esetleg állatokon tesztelt kozmetikum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!