Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kimennétek ilyen felsőben az...

Kimennétek ilyen felsőben az utcára? Amúgy tetszenek nektek az ilyenek?

Figyelt kérdés
[link]

2013. ápr. 11. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Fehérnemű jellege van, utcára nem venném fel.

Ráadásul ez a fajta ruha csak a nagyon vékony, dekoratív lányokon áll jól, de utcára akkor sem igazán való.

2013. ápr. 11. 00:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább fehérneműnek néz ki, vagy hálóing félének, szóval utcára nem mennék benne semmiképp.
2013. ápr. 11. 00:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy butaság, de olyan "pin up" stílusú lenne utcára szerintem. Amúgy nekem tetszik, most attól eltekintve, hogy utcára szólt a kérdés. Nem tudom, nektek mi a véleményetek? Akár hálószobai célokat illetően is.
2013. ápr. 11. 00:57
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Első vagyok, utcára szerintem közönséges lenne...

Pasinak otthon csábosan táncikálni benne megfelelő, de még mindig az a véleményem, hogy csak akkor, ha tökéletes a tested és sovány vagy.

2013. ápr. 11. 01:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Soványnak sovány vagyok, bár azért nem tökéletes a testem közel sem :) Vannak melleim is, B-s/ C-s kosarat hordok. Megfogadom a tanácsokat nem fogok ilyenben utcán flangálni.
2013. ápr. 11. 01:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább valami vastagabb anyagút vegyél, a legjobb, ha rövid is, mint ezek: [link]
2013. ápr. 11. 01:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Én simán felvenném valami hosszított blézerrel ami alól csak a fodrok lógnak ki.

Szerintem hord nyugodtan, meg inkább kérdezed meg a környezetedet erről hogy ők hogy látják, mennyire illik bele a stílusodba.

Hordj olyan ruhákat amibe jól érzed magad. Egy sima fekete trikó is lehet közönséges ha olyan ruhákkal párosítod!

2013. ápr. 11. 10:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó nagyon jól beszélt szerintem :) Amúgy vastag anyagú, egyáltalán nem látszik át, legfőképpen pamutból van, van benne műszál is, de a boltban nagyon jó volt a tapintása.
2013. ápr. 11. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát köszi, csak azért írtam mert már untam hogy mindenhol azzal jön valaki hogy közönséges, kik ők hogy ezt eldöntsék. Meg szerintem mindent lehet olyan darabokkal párosítani hogy ne legyen közönséges és már a 21. században élünk, mindenki azt hord amit akar, azzal amivel akarja, semmilyen szabálynak nem kell megfelelni.

Én is hordok fehérnemű jellegű trikókat és soha senki nem mondta azt hogy közönséges lenne!

2013. ápr. 11. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl. zöld szín lenne benne, én felvenném utcára. Sokan ennél rosszabb hatást keltenek hosszú ujjú garbóban is.
2013. ápr. 11. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!