Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen fajta ruhában lehet...

Ilyen fajta ruhában lehet csábítani? Tetszik a pasiknak?

Figyelt kérdés

[link]

Hozzá egy lila hosszú ujjú boleró

fekete magassarkú cipő (olyan 5 cm sarokkal)

Nektek vélemény? :))

2013. ápr. 21. 17:26
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nézd...én nem szoktam így öltözködni...egy alkalomra felvettem volna ilyesmi ruhát, de ink nem, mert a végén olcsó nő leszek ;)
2013. ápr. 21. 17:35
 12/17 anonim válasza:

Én komolyan írtam, nem bunkóságból. Nem a ruha számít, hanem ami benne van. Ha talál a ruha hozzád, és jól érzed magad benne, akkor minden bizonnyal könnyebben bepasizol. Ennyi.

Amúgy a csuklyás csábítást cáfolandó:

[link]

2013. ápr. 21. 17:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha ilyen alakod van, mint a képen látható nőnek, akkor vedd meg. De szerintem van ennél sokkal csinibb ruha is :)
2013. ápr. 21. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
5 centis magassarkú szerintem olyan fura lehet.. Olyan öreges az akkora sarok. Vagy ne legyen, vagy egy picit magasabb. A ruha jó, ha tökéletes az alakod, bár kicsit tényleg tucat, pláne ha lila boleróval viselnéd. Akkor már inkább vegyél fel fekete blézert hozzá.
2013. ápr. 21. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
ha jó az alakod akkor tetszik
2013. ápr. 22. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Én nem venném fel, mert ha elmegyek ebben egy buliba, még 10 lányon legalább ilyen ruha lenne, ráadásul vannak sokkal szebb és egyedibb ruhák, amikben te magad is egyedibb lehetnél.
2013. ápr. 22. 12:47
 17/17 anonim válasza:
Osztom a 4-dik hozzászóló véleményét! Az összhang a fontos, ha végig nézek a lányon /nőn akkor azt mondjam magamban : "Ez igen! Ez egy klassz lány/ nő! Nagyon stilusos"
2016. jan. 8. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!