Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel táncra?

Mit vegyek fel táncra?

Figyelt kérdés
12/L vagyok és táncon a mellem fel-le lötyög! 75/b. Melltartóval vagy toppal lenne előnyösebb??? Vagy mivel? Én toppot szoktam táncra, mert félek, hogy zavar közbe a melltartó! Segítsetek léci, mert e miatt rosszul érzem magam és cikiznek is!!! Sürgős!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 25. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
egy jó kosaras-szivacsos melltartót!! szorosra állítsd! a top tényleg nem fogja meg eléggé.
2009. szept. 25. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
75/b nekem is ekkor melltartó kell nem olyan nagy ez hogy annyira lötyögjön legalábbis nekem nem merevitös melltartó kell ha jót választasz nem zavar(amúgy se zavarna mert nem olyan nagy melleid vanak) képzeld el akinek 80/d-s anak hogy lötyöghet XD
2009. szept. 25. 16:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze tudodm tudom. CSak az enyémek nem olyan formásak hanem inkább körte alakúak és ezért lötyögnek! Köszi a válaszokat!
2009. szept. 25. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Sportmelltartó!? Vannak nagyon kényelmes, és jól tartó sportmelltartók (igen, egy kicsit drágák, de egyszeri beruházás, és szerintem megéri). A kedvencem a Triumph Training Starja:

[link]

Futáshoz, aerobichoz nagyon jó.

2009. szept. 25. 18:14
 5/6 A kérdező kommentje:
És ez mennyibe kerül???? 5000????
2009. szept. 25. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
sportboltban is tudsz venni sportmelltartót, egy nem márkás lehet olcsóbb mint a triumph, és mégi jó.
2009. szept. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!