Melyik ruha illik a legjobban az alakomhoz?
Egy nagyon fontos vacsorára készülök, és nagyon szeretnék csinos lenne, de sajnos nem túl jó az alakom. 170 cm magas vagyok és 75 kg, a mellbőségem 95 cm, a derekam 74 cm, a csípőm pedig 106 cm. A legproblémásabb részeim a felkarom, a hasam és a csípőm. A bőröm színe átlagos, se túl fehér, de túl sötét, a hajam hosszú barna, a szemem is barna. Általában a lányos színek, fodrok, csipkék tetszenek.
Néztem már a neten ruhákat, de nem tudom, melyik állna a legjobban, szerintetek melyik lenne jó? Vagy tudnátok mutatni párat? (Az általam belinkeltekből kb kiderül, milyen stílusú kellene, a hétköznapi öltözéknél csinosabb, de ne túl alkalmi)
A bon prix-es linkek közül az elsőhöz és az utolsóhoz hasonló ruhákban gondolkodj.
Derékban szűkített, lefelé bővülő. Körte alkatra az a megfelelő.
(a második bon prix-es nem elegáns, a felsőrésze pólóanyag; a harmadiknak nem bővül eléggé a szoknyarésze, kiemeli a felesleget)
Hivatalos jellegű a vacsora vagy magán?
Ha hivatalos, akkor a tiszta fehéret hanyagold és a mély kivágásokat is.
A vaterás linkeken lévő ruhák többsége túl rövid, a dorothy p.-s ránézésre bodycon (cuppanós); a bershka keresztcsíkozása nem előnyös + a pántnélküli vastag karhoz nem a legideálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!