Hol vegyek magamnak csizmát? Tudom még nincs itt az idelye de jó ha tudom széles vádlim van és nem nagyon kapok magamra csizmát térdig éröt szeretnék akár neten is.
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 23:14
1/3 anonim válasza:
Egyrészt "ideje", másrészt meg vicces, mert az én barátnőm meg annak a barátnője meg pont a túl keskeny vádlira panaszkodik, hogy minden csizma olyan, mintha elefántlábra tervezték volna. De amúgy úgy szerzel csizmát, ahogy akármilyen más cipőt: elmész boltokba. Netről cipőt rendelni az nem olyan jó ötlet, mert a cipő az tipikusan muszáj felpróbálni dolog...
2/3 anonim válasza:
Nekem ugyanez a gondom egyszerüen nem találok csizmát pedig nem vagyok dagadt de a vádlim...Egysezrüen nem megy rá semmi hiába probálgatok szval ha valaki tud valalmit az engem is érdekelne:D
3/3 anonim válasza:
Humanicot és Deichmann-t ajánlom, az én vádlim sztem normális, de ott az összes csizma, ami nekem amúgy nagyon tetszik, eláll a lábamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!