Ballagásra milyen cipő lenne jó?
Figyelt kérdés
Általános iskolai ballagásra milyen cipőtjavasoltok? Én magas sarkúra gondoltam de még nem tudom milyen legyen. Találtam párat, mi a vélemenyetek róla? Ha tudtok jobbat, linket kérek!:)1. [link]
2. [link] (jobb oldali)
3. [link]
2013. ápr. 14. 17:54
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de nem szeretnék annyira magasat, mert nem kéne kitörnöm a bokámat :D
2013. ápr. 14. 18:04
3/9 anonim válasza:
a lényeg, hogy tudj benne járni :) vedd meg jó előre és járkálj benne otthon. amúgy nem javasolnék 5 centinél magasabbat, mert csak megfájdulna benne a lábad :) a telitalpú az biztos kényelmes :) de akár balerinában is lehetsz, nem fog megszólni senki :))
ilyenek esetleg?:)
remélem tudtam segíteni:)
17/L
4/9 anonim válasza:
első válaszoló: ÁLTALÁNOS iskolai ballagás :D szerintem némelyik nemigen oda való... :))
5/9 anonim válasza:
4.válaszolo oké igaztad van :D van amelyik nem:D
7/9 anonim válasza:
Az éktalpúval sincs baj, én abban voltam a szalagavatómon, senki nem szólt egy rossz szót. Bármilyet választasz a lényeg,hogy ne legyen túl magas,tudj benne menni és legyen kényelmes.
8/9 anonim válasza:
az éktalpú nem nagyon illik általános iskolai ballagásra..
nekem ilyen cipőm volt akkor [link]
persze nincs semmi gond az éktalpúval de nem egy ballagásra illik szerintem :) sok sikert a keresgetéshez! :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sikerült találnom cipőt:)
2013. ápr. 18. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!