Mi a véleményetek a férfi garbóról?
Nekem tetszenek, vettem is egy sötétkéket, de nem viselem, mert félek, hogy hülyének néznénk. (Magas vagyok és vékony.)
Lányok, nektek bejön?
16f
Szóval akár kényszerzubbony is lehet?
Komolyan: kérlek nemet és kort írjatok!
én komolyan írtam. nem arra gondoltam, hogy akármi rongy lehet a pasin, hanem hogy nem mérlegelem a garbót, hogy tetszik-e vagy sem. ha jóképú a pasi akkor garbóban is, anélkül is tetszik
egy biztos, bikanyakra nem való
Nekem nagyon tetszik... Főleg feketében. Grrr. :$ :DD
14/L
#3: Pontosan mire gondoltál az alatt, hogy tudni kell viselni? Kérlek okosíts ki, mert ez lett volna a következő kérdésem.
#1: Most már minden világos. :)
#5: Nagyon szimpatikus ifjú hölgy vagy khmm.. :D
Harmadik válaszoló vagyok.
Rosszul fogalmaztam, a "tudni kell viselni" talán nem annyira ideillő. Úgy értem, ha valaki divatmajom, rózsaszín pólókat hord meg lógóülepű nadrágot, azon nem megszokott és lehet hogy hülyén is áll.
#7: Én magamat "félelegánsnak" titulálnám. Ing, kötött pulóver (hideg időben persze), de hozzá farmer és tornacipő (Converse/Tisza általában). Körülbelül mint ő: [link]
#8: Egyik kedvenc színészemről csak tudom kicsoda. :D Viszont a karizma az már nehéz kérdés...
Off:
Megnyugtattál, van még remény. Tekintve hogy a legtöbb srácnak Robert Downey Jr-t is Vasemberként kell megemlíteni, csak,hogy legyen valami kiindulási pontja arról,hogy kiről is van szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!