Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a férfi...

Mi a véleményetek a férfi garbóról?

Figyelt kérdés

Nekem tetszenek, vettem is egy sötétkéket, de nem viselem, mert félek, hogy hülyének néznénk. (Magas vagyok és vékony.)

Lányok, nektek bejön?

16f

2013. ápr. 12. 20:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
nekem mindegy, a fej a lényeg, ami fölötte van
2013. ápr. 12. 20:34
 2/22 A kérdező kommentje:

Szóval akár kényszerzubbony is lehet?

Komolyan: kérlek nemet és kort írjatok!

2013. ápr. 12. 20:50
 3/22 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de tudni kell viselni.
2013. ápr. 12. 20:59
 4/22 anonim ***** válasza:

én komolyan írtam. nem arra gondoltam, hogy akármi rongy lehet a pasin, hanem hogy nem mérlegelem a garbót, hogy tetszik-e vagy sem. ha jóképú a pasi akkor garbóban is, anélkül is tetszik

egy biztos, bikanyakra nem való

2013. ápr. 12. 21:07
 5/22 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik... Főleg feketében. Grrr. :$ :DD

14/L

2013. ápr. 12. 21:14
 6/22 A kérdező kommentje:

#3: Pontosan mire gondoltál az alatt, hogy tudni kell viselni? Kérlek okosíts ki, mert ez lett volna a következő kérdésem.

#1: Most már minden világos. :)

#5: Nagyon szimpatikus ifjú hölgy vagy khmm.. :D

2013. ápr. 12. 21:28
 7/22 anonim ***** válasza:

Harmadik válaszoló vagyok.

Rosszul fogalmaztam, a "tudni kell viselni" talán nem annyira ideillő. Úgy értem, ha valaki divatmajom, rózsaszín pólókat hord meg lógóülepű nadrágot, azon nem megszokott és lehet hogy hülyén is áll.

2013. ápr. 12. 23:16
 8/22 anonim ***** válasza:
Ha Michael Fassbender karizmájával rendelkezel (és eléggé geek vagy,hogy tudd ki ő ) akkor bejönne :D 17/L
2013. ápr. 12. 23:40
 9/22 A kérdező kommentje:

#7: Én magamat "félelegánsnak" titulálnám. Ing, kötött pulóver (hideg időben persze), de hozzá farmer és tornacipő (Converse/Tisza általában). Körülbelül mint ő: [link]

#8: Egyik kedvenc színészemről csak tudom kicsoda. :D Viszont a karizma az már nehéz kérdés...

2013. ápr. 13. 00:44
 10/22 anonim ***** válasza:

Off:

Megnyugtattál, van még remény. Tekintve hogy a legtöbb srácnak Robert Downey Jr-t is Vasemberként kell megemlíteni, csak,hogy legyen valami kiindulási pontja arról,hogy kiről is van szó :D

2013. ápr. 13. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!