Kreatív hölgyek, akik kedvelitek az ízléses divatot! Adnátok öltözködéssel kapcsolatos tippeket pl. színösszeállításban? (srácnak)
23 éves srác vagyok, vannak tök jó ruháim, csak nemigen van kreativitásom, hogy melyik ruhaneműk melyekkel passzolnak vagy mutatnak jól. Kicsit vékonyabb testalkatú vagyok. Írok pár ruhát, ízléses összeállítási tippeket szeretnék, köszönöm :)
Ingek:
- apró kockás világoskék-fehér hosszú ujjú
- fekete hosszú ujjú
- fekete rövid ujjú
- nagyobb kockás sötétkék-kék-világoskék-fehér rövid ujjú
Nadrág:
- fekete csőnadrág (farmer)
- világosszürke nagyon szűk csőnadrág (farmer)
- sima sötétkék farmer
- sima sötétszürke farmer
Pulóverek:
- sima fekete hosszú ujjú kapucnis cipzárral
- sima szürke hosszú ujjú kapucnis belebújós
- sima világosszürke hosszú ujjú kapucnis cipzárral
Pólók:
- fehér, szürke, fekete, lila és kék sima V-nyakú
- fehér V-nyakú, a nyakán 3 gombbal
- sima szürke
- sima fekete
- galléros fekete, diszkrét felirattal
- fekete, diszkrét felirattal (hosszú ujjú)
- egy világosszürke, hosszabb trikó
És van egy sötétbarna, rövidebb méretű, a derekánál gumis, bőrhatású kabátom, amit szinte mindenhez felhúzok, mert nagyon feldobja az összképet :)
Szia!
Az nagyon fontos, hogy a színeket jól párosítsd össze. Bár annyira nincsenek színes ruháid, nem lesz nehéz, de nem azért írtam, mert baj lenne :)
A gatyáidhoz amik vannak, mindegyik szinű ing és póló megy. Az ingek alá felvehetsz pl. trikót, de a szürke mondjuk pont egyik inghez se megy… jó lenne trikóból beruházni egy feketére meg egy fehérre is szerintem. De ha pl. felveszed a fekete hosszú ujjú inget kigombolva a szürke trikóval, azt betűrve, meg egy szürke gatyával, plusz fekete cipő, az ugy teljesen jó lenne.
A pulóverek azok annyira nem nyeróek az inghez, azokat inkább csak a pólókhoz vedd fel. Az ingekhez inkább kardigán illene.
A bőrhatású kabát az nagyon jó, bár abból nem ártana inkább egy fekete is, az mindenhez megy!
Milyen cipőt/cipőket hordasz egyébként?
Szia :)
A meglévő ruháidhoz ezek a cipők teljesen jók, főleg az ingekhez. Ahogy írtam, a színeket próbáld meg párosítani, tehát a fekete cipődhöz mindegyik ing megy, sőt a pólókhoz is, igazából mindenhez. A szürke cipő meg a szürke pólókhoz megy leginkább. A sötétkék farmerhez is megy minden. De jó lenne beruháznod egy fekete dzsekire is, azt javaslom!
Egyébként nem gondolkodzál még azon, hogy kicsit elegásabb cipőt hordj, vagy jobban szereted ezeket a fajtákat, amit küldtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!