Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti milyen ruhát vennétek fel?

Ti milyen ruhát vennétek fel?

Figyelt kérdés

Két barátom most fog összeköltözni,ha már közös életet kezdenek szeretnének egy bulit is,amire azt mondták hogyha lehet akkor elegánsabban menjünk.

Ti mit vennétek fel?

Ha tudtok valami alkalomhoz illő és nem túl drága ruhát küldenétek linket?

Előre is köszi

19L

2013. ápr. 10. 17:49
 1/5 ívy1 ***** válasza:
Egy buliba,főleg ha házi szerintem nem kell extra. Milyen ruháid vannak(nadrág,szoknya,egybe,stb..)?
2013. ápr. 10. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
inkább fekete ruháim vannak,én sem szoktam problémázni a ruhán,megvagyok a farmerral,csak mondták hogy ez most "elegánsabb" lesz,úgyhogy ha lehet akkor mellőzük a farmert
2013. ápr. 10. 19:36
 3/5 ívy1 ***** válasza:
Hát a színen kívül konkrétat nem írtál. Úgy gondolom te nadrágos vagy,ezért fekete cicanadrág ha van akkor fényes,hosszított felső(csinos)és ha a lábad bírja akkor magassarkú.
2013. ápr. 11. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:

van néhány szoknyám,de pl cicanadrágot nem hordok,sokan mondták hogy vegyek,de irtózom tőle

viszont akkor valami elegánsabb nadrág és egy hosszabb felső

köszi

2013. ápr. 11. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 12. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!