Milyen ruhát vennétek fel novemberben egy koncertre?
Figyelt kérdés
November első hetében indulunk koncertre és akkor ugye már nem lesznek valami nagy melegek. A koncert Bécsben lesz a "Gasometer"-ben, ha minden igaz. Pop koncertről van szó, konkrétan Mikáról.
A kérdés igazából az, hogy szerintetek milyen ruhában kéne menni? Mindenképp a Mikás pólómba szeretnék menni, de félő, hogy meg fogok benn fagyni, amíg várunk, viszont nem akarok a koncerten egy kabáttal a kezemben ugrálni... Valakinek valami ötlet?
2012. okt. 27. 22:17
1/2 anonim válasza:
Pulcsira póló, rá melegebb kardigán, ha bementek magadra kötöd. De... gondolom lesz ruhatár is, szóval kabát is mehet.
2/2 anonim válasza:
passz.. én 7.-én megyek rock koncertre, fekete rövid szoknya, csizma,fekete harisnya.. felsőnek egy hosszú ujjú póló és talán rá egy rövidebb, vagy ing, még nem döntöttem és szövetkabát.
ha van ruhatár nyugodtan vegyél kabátot, de ha szabadtéri lesz a koncert, akkor meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!