Az új farmernadrágom elvékonyodott a combjánál, mit lehet csinálni vele?
Figyelt kérdés
Nagyon sajnálom mert nem volt túl ólcsó. De megfogadtam ezentúl maradok a kínainál! Összeérnek a combjaim (mivel nem vagyok túl vékony, de azért az a extra kövér sem), de az akkor se normális hogy 4 óra használat után szétmenjen, még max 1 szer fölvehetem, talán annyit kibír.
Más is járt már így
2013. ápr. 10. 15:58
1/3 anonim válasza:
keresd meg a blokkot,és vidd vissza az üzletbe. levásárolhatod az árát, pénzt nem kapsz vissza. de így úgyis menne a kukába a nadrágod
2/3 anonim válasza:
Nagyon nem tudsz vele mit kezdeni... Vagy visszaviszed, ahogy az előző mondta, és ha szerencséd van, levásárolhatod. Nekem azt csinálta az anyukám, hogy vart be plusz anyagot oda, ahova kikopott, így azért még tudtam hordani. Sajnos ez a gond nálam is, hogy összeérnek a combjaim,és ezért kopnak ki ott a gatyák.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Sajnos a blokkja már nincs meg:(
2013. ápr. 15. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!