Az eggyik virágos farmernadrágom kiszakadt kb. térd alatt. Tudnátok segíteni hogy miként tüntessem el a lyukat? Valami trendi tipp vagy esetleg oldal érdekelne ahol ilyenek vannak.
Mekkora a szakadás?
Belülről ragaszd meg öntapadós ragasztóval, vagy varrd össze úgy, mintha zsebet varrnál, így kívülről az egész egy ráncnak fog tűnni. Ha akarod több ráncot is varrhatsz így, leplezve, hogy az egyik a lyuk miatt van.
Az ötleteket a kifordított nadrágon valósítsd meg, természetesen.
Ja és a hyelyesírásodra is figyeljél!
Az egyik egy "gy"-vel, a fogja pedig pontos "j"-vel van.
És használd a mondatközi írásjeleket is (vessző, kettőspont, pontosvessző, gondolatjel).
Ha nem sikerül megvarrni, akkor még pár helyen szaggasd ki. Hamarosan itt a jó idő, fázni se fogsz. Virágos szaggatott nadrágot pedig még nem láttam egyelőre senkin :D
Itt egy videó arról, hogyan kell a szálakat kihúzogatni, én egy régi farmerdzsekiből varázsoltam szaggatott mellényt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!