Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire jó az acélbetét?

Mire jó az acélbetét?

Figyelt kérdés
A bakancsokban szokott lenni acélbetét..de mire???A rockerek minek kell bele?Végülis nem harcolnak meg semmi...meg biztos nehéz benne menni bár ezt nem tudom..(:
2009. szept. 22. 17:36
 1/8 A kérdező kommentje:

hoppá elírtam..

*rockereknek

2009. szept. 22. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Az acélbetétes bakancs eredetileg a munkásoknak volt, akik építkezéseken stb. dolgoztak és azért, hogy ha valami ráesik a lábukra akkor az megvédi.

Amúgy egy barátnőmnek van és azt mondta nem nehéz benne menni. Bár szerintem nagyon rondák ezek a cipők.

2009. szept. 22. 17:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem se jön be...Köszi a gyors választ ! :)
2009. szept. 22. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Úgy gondolom,verekedésnél biztos előny:D:D

Nekem mondjuk sima bakancsom van (ugyanolyan a kinézete mint az acélbetétesnek csak nincs benne a "lényeg",az acélbetét) és néha még ez is nehéz. főleg akkor volt fura mikor épp betörtem,de mára megszoktam,és ősszel pl.: nagyon kényelmes mert nem ázik be:) (egyáltalán,cseppet sem)

15/L

2009. szept. 22. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Ahogy leírta valaki, melós cipőkben van elsősorban acélbetét, a rokker szubkultúrába pedig valószínűleg a keménység szimbólumaként jött át. Én tornacipőben is ugyanúgy tudok zúzni, szóval pogo közben sem kell, ergo divatárú.
2009. szept. 22. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Egyszer mentem Tankcsapda koncertre sima cipőben.

Hajnalban úgy jöttem ki hogy még a cipőm orra is átázott a vértől ami az ujjaimból ömlött kifele!

Na erre jó az acélbetét! Legközelebb abba mentem koncertre, 3 réteg bőrt letapostak az orráról viszont a lábam legalább ép maradt!

2009. szept. 22. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
hidd el, egy metál koncerten nagyon jól jön az az acél, különben szerte-széjjel tapossák a lábadat pogó közben
2009. szept. 24. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Én túléltem több ilyet is tornacipőben már... persze ha többet vagy levegőben mint a földön akkor könnyebb ^^
2009. szept. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!