Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cosplay, paróka vagy hajszínezés?

Cosplay, paróka vagy hajszínezés?

Figyelt kérdés

Nyári MondoCon-on Luffy (One Piece) női verzióját szeretném cosplayelni. Gondoltam, arra, hogy rendelek fekete hosszú parókát( [link]

De rájöttem, hogy a hajam elég hosszú, a frufrum is olyan amilyennek lennie kell majd, tehát, ha lehet akkor nem dobnék ki 7000 Forintot fölöslegesen. Ezért arra gondoltam, hogy vannak-e olyan jó minőségű haj színező spray-k, amik rendesen (nem ragad, könnyen fésülhető marad, nem fog meg valamit ha hozzáér, és 2 napig minden hiba nélkül fent marad) természetesen fekete, a hajam sötét barna (annyira nem, hogy megközelítse egy picit is a feketét), befogná? HA igen hol lehet kapni ilyen spray-ket? Vagy vannak esetleg olyan festékek (nem hajfesték) amik ugyanígy a leírt hibák kiküszöbölésével belehet festeni a hajat? Persze, úgy, hogy ne károsítsa, rendes hajfestékkel semmiképp sem szeretném befesteni mert 15 éves vagyok, és nem most akarok elkezdeni hajat festeni...

Kérlek Budapesti helyeket mondjatok ^^

Előre is köszönöm a segítséget!

2013. ápr. 9. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Hajszínezőből van fekete, mosásokkal kopik mindig, teljesen kijön vagy 10 mosás után. Directions, Manic Panic, meg egyéb hasonló márkákból van. Fodrászkellékesben lehet kapni. Kb 2000 ft körül vannak.
2013. ápr. 9. 23:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ ^^
2013. ápr. 10. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!