Cosplay, paróka vagy hajszínezés?
Nyári MondoCon-on Luffy (One Piece) női verzióját szeretném cosplayelni. Gondoltam, arra, hogy rendelek fekete hosszú parókát( [link]
De rájöttem, hogy a hajam elég hosszú, a frufrum is olyan amilyennek lennie kell majd, tehát, ha lehet akkor nem dobnék ki 7000 Forintot fölöslegesen. Ezért arra gondoltam, hogy vannak-e olyan jó minőségű haj színező spray-k, amik rendesen (nem ragad, könnyen fésülhető marad, nem fog meg valamit ha hozzáér, és 2 napig minden hiba nélkül fent marad) természetesen fekete, a hajam sötét barna (annyira nem, hogy megközelítse egy picit is a feketét), befogná? HA igen hol lehet kapni ilyen spray-ket? Vagy vannak esetleg olyan festékek (nem hajfesték) amik ugyanígy a leírt hibák kiküszöbölésével belehet festeni a hajat? Persze, úgy, hogy ne károsítsa, rendes hajfestékkel semmiképp sem szeretném befesteni mert 15 éves vagyok, és nem most akarok elkezdeni hajat festeni...
Kérlek Budapesti helyeket mondjatok ^^
Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!