Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen férfi/fiú vesz fel...

Milyen férfi/fiú vesz fel rózsaszín pólót? Mi a véleményed róluk?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 8. 23:17
1 2
 11/13 szeretemavizet ***** válasza:
23%
engem az idegesít,hogy pár éve,még -fúj,undorító,rózsaszín?dehogy! volt,most meg divat és felveszik. amúgy szerintem nem olyan rossz,néha megengedhető,csak ne legyen köldökig v kivágású.
2013. ápr. 13. 13:18
 12/13 anonim válasza:
A rózsaszín már uniszex. 2017 van, sajnos már meg kell szokni. Szerintem szomorúak, mert nem lánynak születtek.
2017. okt. 23. 23:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Ebben is megelőztem a koromat. 1995-ben, 17 évesen volt srácként rózsaszín pólóm, igaz, rajta az oxfordi egyetem kék alapú címerével. Valamivel utána jött be a bermudaszeru strandnadrág. Olyanban is volt rózsaszín nekem. Ott csak azért, mert az jött rám, és utaltam több helyre menni ruhavasarlas végett. Az ilyesmi valamiért ma is feszültté tesz. Nekem ez volt a polgárpukkasztó korszakom, sem rossz ízlésem, (netán izlesficamom); sem feminin vonasaim nem voltak/vannak, és meleg sem voltam/vagyok. Inkább kötött, izmosabb, férfias arcú alkat.
2020. júl. 28. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!