Nagy a ruhatárad? Milyen gyakran és értékben veszel ruhát? (kb)
Nem nagy, van 1db szekrényem
van 3 pizsim, 2 szoknya, 3 hosszú farmer(2 farmerszínű és egy lila), 10db pólóm, egy kardigán, 1 pulcsi, 5 db ingem(vagy pólóra rávéve kigombolva hordom, vagy mgaában)
Nekem ennyi elég(nem bőven, de elég), tudok változatosan öltözni
Akkor veszek ruhát, amikor szükségem van rá(szezonváltás, vagy az előző kiszakadt, vagy a folyamatban lévő fogyókúra miatti méretváltás miatt)
Akkor meg kapok apukámtól(ő ismeri az ízlésem a legjobban) ruhát, ha valamilyen ünnepem van, de azok drágábbak, és extrábbak, mint általában
farmert rövid időre 2000-4000ért veszek, amúgy hosszabb időre 10 000ig.
ing/blúz 6000ig(ezeket csak akpom de ha veszek csak úgy, akkor max 4000)
Póló: 2000ig
kardigán/pulcsi 5000ig
(1000ig=1000 ft-ig)
Nekem elég nagy, rengeteg topom, kardigánom, pulcsim, nadrágom és szoknyám van, hetente vásárolok. Igaz, turiban, szóval olyan 200-1000 forint körüliek általában a ruháim (kivéve a nadrágok és szoknyák, de azokat is olcsón, leárazáson veszem). Nem zavar, hogy használt, így legalább nem kell döntenem a jó ár és a jó minőség között.
Sok ruhámat pedig magam varrom olcsó, de minőségi anyagon, így is sokat spórolok.
Az az egy baj van, hogy nehéz tárolni ezt a sok holmit, mert nincs nagy szekrényem.
Rengeteg ruhám van. Havonta szoktam vásárolni. Általában leárazáskor. Azokból veszek többet amik 3-4000 ft darabja. Drágábban max kabátot, meg nadrágot veszek. Szinte mindegyik ruhámat hordom, csak másfajta kombóban. Szeretek változatosan öltözködni. De vannak kedvenc darabok is, pl van egy fekete sztreccs gatyám és egy sötétkék farmerom, ezeket nagyon szeretem. Van egy másik szagatott farmerom, azt is imádom de sajnos az idő miatt még nem tudom hordani. Cipőből is elég sok van, de pl vettem egy nagyon jó bakancsot mióta megvan, csak azt hordom. Imádok vásárolni, szeretek változatosan öltözködni.Értékben havonta 20-25 ezret költök ruhára.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!