11/14 anonim válasza:
Nemhogy nem szépek, de undorítóak, csúnyák. Nem értem, hogy kinek tetszik az ilyen.
12/14 anonim válasza:
Ha muszáj lenne választanom, akkor az 1. vagy a 2. A 3.-at láttam élőben, és nagyon nem tetszett. Bár az első kettő sem valami szépség, és ahhoz képest rohadt drága. Veszek a kínaiban szebbet, olcsóbbat, és talán még jobb minőségűt is.
14/l
13/14 anonim válasza:
Az a tornacipőszerű magassarkú valami....engem ki lehet kergetni a világból vele. Szerintem, ha csak a 3 közül jöhet szóba valamelyik,akkor az utolsó.
Az ilyenek nem jöhetnek szóba?
Csak egy tipp. De ha neki a 3 közül kell valamelyik, akkor tényleg az utolsó.Szerintem.
14/14 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem az utolsó lesz :).
Sajnos az a cipő nem jöhet szóba :/ nekem is tetszik pedig
2013. ápr. 8. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!