Bálra megfelelő öltözet a következő? (lent)
Figyelt kérdés
Fekete öltöny, fehér ing és csokornyakkendő. Fekete edzőcipő lenne rajtam mivel nincs megfelelő ünneplő cipőm. Az esemény egyébként egy sulibál lesz.2013. ápr. 7. 20:07
1/9 anonim válasza:
Csokornyakkendo es edzocipo? Na ne viccelj, ha mar elegansan alkalomhoz illoen oltozol akkor nem fuzz fel hozza semmi keppen se edzocipot!!Inkabb erigy el valamelyik uzletbe es vegyel valamilyet....
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor felveszem tesóm volt cipőjét. Kicsit nagyobb, de legalább elegáns.
2013. ápr. 7. 21:18
6/9 anonim válasza:
Ugye te sem gondoltad komolyan? ÁÁáááá
7/9 anonim válasza:
Az ünneplős cipőt vedd fel hozzá, egy edzőcipő nagyon tönkrevágja az elegáns megjelenést.
8/9 anonim válasza:
Hát, de az sem jobb, ha kiesik a tesója cipőjéből tánc közben... Igen, a 30-tól felfele korosztálynak bűn, ha ilyet megcsinálsz, csakhogy ez az elmúlt 10 évben divatba jött, és még sztárok is kombinálnak sportcipőt öltönnyel. Szerintem, ha fekete színű az is + ez egy SULI bál lesz, simán mehet... Érezd jól magad!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy döntöttem veszek egy másik cipőt, mivel a tesómé kicsi :D. Igen, csak egy suli bál lesz, 13 éves vagyok de azért szeretném megadni a módját.
2013. ápr. 8. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!